Celebrity

15. března 2022 12:11

Tamara Fränzlová

Veronika Žilková o rozvodu: Stropnický jí poradil, jak oznámit nečekaný konec

Žilková se Stropnickým pokračování

Zpráva o rozpadu dlouholetého manželství jednoho z nejstabilnějších párů našeho showbyznysu otřásla českými médii. Herečka Veronika Žilková potvrdila definitivní konec vztahu a rovněž se svěřila s tím, jak jí budoucí bývalý manžel Martin Stropnický poradil, aby rozvod oznámila.

Jedny z nejtěžších chvil v životě jistojistě prožívá oblíbená česká herečka Veronika Žilková poté, co jí jen pár dní po příjezdu z exotické dovolené přišel rozvodový e-mail od manžela. „Stálo v něm, že už mě nemiluje a že se mi omlouvá,“ řekla Žilková v exkluzivním rozhovoru pro Blesk. Na svém instagramovém profilu zároveň prozradila, jak jí měl herec a politik Martin Stropnický poradit veřejné oznámení konce 14letého manželství.

„Poradil mi vydání tiskové zprávy. To ale vydává úřad. Já jsem mu na to řekla: Vaše excelence, vy nepodáváte výpověď, vy odcházíte od manželky a nezletilé dcery,“ svěřila se na sociální síti svým fanouškům, od kterých má neskutečnou podporu a moc si jich váží.

Kromě zlomeného srdce však musí herečka řešit i praktické problémy, se kterými jí až donedávna pomáhal manžel. „Můj největší porozvodový problém je, jak dostanu našeho koně na závod,“ postěžovala si Žilková s tím, že je špatná řidička. „Já, která jezdím nejpomaleji na dálnici a všichni na mě troubí, si musím udělat řidičák na přívěs na koně,“ shrnula Žilková svou situaci vcelku tragikomicky, ale statečně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.