Celebrity

19. dubna 2022 15:18

Josef Šťastna

Žilková už ví, kdo jí odloudil manžela. Stropnického ulovila mladá kolegyně

Za rozpadem manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického stojí jiná žena

Veronika Žilková (60) prožívá bolestivé období, protože ji opustil manžel. Diplomat Martin Stropnický (65) se zakoukal do své kolegyně z ambasády. Populární herečka tak aspoň ví, kdo jí manžela odloudil.

V polovině března Žilková veřejnosti sdělila, že ji čeká rozvod, protože nevidí šanci, že by Martin Stropnický chtěl v manželství pokračovat. Už tehdy naznačila, že je přesvědčená, že manžel od rodiny odešel kvůli mladší ženě.

Její odhady byly trefné. Stropnický podle deníku Blesk zahořel touhou ke své kolegyni Markétě Horňákové, kterou jako velvyslanec potkává na pracovišti v Tel Avivu. Štíhlá blondýna je od roku 2016 oficiálně vedena jako konzulární asistentka. Na ambasádu nastoupila před téměř čtyřmi lety a údajně se mezi kolegy nikdy netajila tím, že Stropnický v ní vzbuzuje velký zájem. Mezi kolegy dokonce měly padat sázky na to, zda se jí podaří své snažení dotáhnout až k rozvodu slavného páru.

Veronika Žilková už tedy ví, kdo je ženou, která dokázala rozvrátit vztah, z něhož vzešla dnes šestnáctiletá dcera Kordula. Páru se narodil v roce 2007 také syn Melichar, ten ale kvůli vrozené vadě brzy po narození zemřel.

Horňáková už možná se Stropnickým bydlí

„Asi bude pravda, že jejich vztah trvá celé tři roky. Manžel mi před pár dny tuto mladičkou milenku osobně přiznal. Víc to na žádost manžela nebudu komentovat,“ potvrdila Žilková deníku Blesk s tím, že nechce hodnotit, zda se Horňáková nastěhovala do velvyslancovy rezidence. Tam by přitom podle protokolu měli mít přístup pouze Stropnického rodinní příslušníci.

Veronika Žilková si Martina Stropnického vzala v roce 2008. Pro herečku to byla třetí svatba, diplomat stál před oltářem podruhé. V době svatby byly Kordulce dva roky. Prvním manželem Žilkové byl režisér Jiří Hanych, druhým manželem pak stavební technik Marek Navrátil. První ženou Martina Stropnického byla Lucie Borovcová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.