Celebrity

21. dubna 2022 15:07

Josef Šťastna

Zvrat v hlavě Veroniky Žilkové: Žádost o rozvod se Stropnickým podávat nebude

Pokračování kauzy Žilková Stropnický

Herečka Veronika Žilková (60) je ve složité životní situaci. Zklamal ji její manžel Martin Stropnický (65) a je na ní vidět, že je hodně naštvaná kvůli tomu, že se jí rozpadlo manželství. Žádost o rozvod ale podávat nebude. Možná čeká, že tento rázný krok udělá její manžel.

Veronika Žilková dlouho tušila, že její manželství s diplomatem Martinem Stropnickým nevzkvétá. Rozevlátá a energická herečka měla pracovní povinnosti v České republice, starala se o maminku a dospívající dceru Kordulu, zatímco Stropnický vykonával funkci velvyslance v Izraeli.

Navíc z Tel Avivu začaly herečce chodit anonymy, které naznačovaly, že Stropnický ani netouží po tom, aby s ním jeho manželka v Izraeli trávila více času. V té době totiž o něj silný zájem projevila mladší kolegyně z ambasády.

Podle deníku Blesk má diplomat vztah s Markétou Horňákovou, která na ambasádu nastoupila před téměř čtyřmi lety a je vedena jako konzulární asistentka. Na elegantního nadřízeného si podle kolegů brousila zuby ihned po svém nástupu.

„Před čtyřmi lety na podzim jsem si při prvním setkání s dotyčnou říkala: ‚Aha, tak to je jeho typ.‘ Za měsíc jsem dostala první anonymní zprávu. Tři a půl roku jsem se tím nějak trápila a věděla, že manžel o náš návrat do Izraele nestojí,“ vysvětlila Žilková pro magazín Showtime s tím, že nakonec Stropnický vysvětlil, že v důchodu chce vést aktivní život. „Manžel uvedl, že by si rád na důchod ještě něco užil! Upřímně? Já jsem se začala smát,“ doplnila populární herečka, která se snaží budit dojem, že s nelehkou životní situací se již trochu dokázala vyrovnat.

Žádost o rozvod podávat nebudu, tvrdí Veronika Žilková

Poměrně zajímavou taktikou je skutečnost, že herečka momentálně „kopla rozvodový míč“ na Stropnického stranu hřiště. Pokud bude chtít diplomat rozvod, bude muset o něj sám zažádat. Žilková žádost o rozvod nepodala a ani se na to nechystá.

„O rozvodu se nebavíme,“ uvedla Veronika Žilková pro pořad Showtime a na doplňující otázku dodala, že ona žádost určitě podávat nebude. Je tedy otázkou, zda k rozvodové bitvě vůbec dojde a zda Markéta Horňáková má pro diplomata takové kouzlo, aby kvůli ní absolvoval peripetie před rozvodovým soudem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.