Celebrity

28. června 2022 17:00

Zuzana Schneidewind

Veronika Žilková šokuje rozborem nátury politiků. Spávala jsem s nimi, hlásí

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (24) - Veronika Žilková o vztahu s politikem

Nevěra Martina Stropnického (65) a rozpad manželství rozhodně nedostaly oblíbenou herečku Veroniku Žilkovou (60) na kolena. Má totiž pro mužovy činy zvláštní vysvětlení. V talkshow Honzy Dědka se o něj klidně a s úsměvem podělila před plným hledištěm. Vše nečekaně odstartoval rozbor života císaře Caliguly.

Výroku, který všechny šokoval a zároveň nesmírně pobavil, předcházel nevinný rozbor divadelní hry Caligula. Kolegyně Veroniky Žilkové Anna Kameníková (28) totiž během rozhovoru s Honzou Dědkem nadhodila, že by si jednou pověstného zvrhlíka chtěla zahrát. Přísedící Veroniku hovor zaujal natolik, že do něho rovnou vstoupila.

Veronika Žilková politiky zná

„Trošku úchylná hra, ale dokonalá… Je to vlastně o všech politicích, co je známe, protože když propadnou moci, nastupuje tam dekadence. Teď jednoho takového máme kousek na východ, kde se ukájí sám sebou, k čemuž muži mají blízko,“ zamyslela se nahlas Veronika Žilková před početným publikem o mužské nátuře a své myšlenky obratně spojila s vlastní životní zkušeností. „Podívej se, jak jde o politiky, víš o tom mnohem víc,“ podpořil ji ještě Honza Dědek ve své talkshow, s níž přes léto pořádá tour po českých hradech a zámcích a vy ji můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Veronika rozhodně neztratila krok v pokračování neplánového vývoje rozhovoru. „Spávala jsem s nimi,“ prohodila jakoby nic a prohlášení, kterým si okamžitě získala zájem všech přítomných, neváhala ještě upřesnit. „Teda s jedním, ale on jak měl víc funkcí, tak… ministr obrany, ministr kultury, ministr zahraničí, velvyslanec,“ vyjmenovala všechny dosavadní posty svého manžela Martina Stropnického.

Herci jsou více ješitní

„Chceš říct, že si spala s celou vládou?“ rýpne si poté do herečky moderátor. „Ano, všechno bylo vtělesněno do jedné osoby, ale už si ani nepamatuju jeho jméno. Už je to tak dávno,“ usměje se potutelně Veronika. Že manželovi Martinu Stropnickému nemůže přijít na jméno, je už dnes asi všem jasné. Není to totiž tak dávno, co ji překvapil nevěrou s mladší kolegyní. „Napsal mi, že už mě nemiluje…,“ svěřila se v březnu Veronika Žilková s tím, jakou zprávu si přečetla v e-mailu od manžela.

„Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou víc ješitní. Tak si asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ – dobrým platem a postavením,“ uvedla pak v pořadu Showtime na Primě zklamaná Žilková. Po čtrnácti letech je tak manželství jednoho z nejstabilnějších párů v Česku definitivně u konce. Novou partnerkou Stropnického je jeho kolegyně z ambasády v Tel Avivu Markéta Horňáková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.