Celebrity

28. června 2022 18:20

David Laštovka

Nevětší skandály ve Varech: Hanychová měla zákaz vstupu. Co provedl Macháček s Dykovou?

Tradiční Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je vždy velká společenská událost. Nejen na poli módy! V uplynulých ročnících na sebe strhly velkou pozornost také české celebrity. Kdo z nich se postaral o největší pozdvižení, o kterém se pak ještě dlouho mluvilo?

2021: Módní faux pax Jitky Čvančarové

Posměšné reakce vyvolala její opulentní blankytná róba, ve které se prošla po červeném koberci. Na internetu se na její účet rázem začaly objevovat nejrůznější koláže, vtipy a drsná kritika. „Byla bych raději, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných než takhle dlouho o mých šatech. Já se v nich cítila dobře,“ sdělila tehdy deníku Blesk Čvančarová. Na její obranu je nutné říct, že se našla i řada komentářů, které jí šaty pochválily a kritiku odsoudily.

2021: Jakub Prachař přiznal novou lásku

Během karlovarského festivalu vyšlo najevo, že Jakub Prachař tvoří pár s herečkou Sarou Sandevou, s níž se potkal také v krimi seriálu TV Prima Dvojka na zabití. „Karlovy Vary – běžte na Zátopka. S úctou J a S,“ napsal na svůj instagramový profil Prachař a ke statusu přidal fotku z jejich hotelového pokoje. To však nebylo zdaleka jediné překvapení loňského ročníku. Prezident festivalu, herec Jiří Bartoška, prozradil, že se díky své dceři Kateřině poprvé stane dědečkem a Petra Hřebíčková oznámila, že se stala trojnásobnou maminkou. Po dvou chlapečcích Šimonovi a Mikulášovi se dočkala holčičky, která dostala jméno Mariannka.

2016: Hrdlička jako utržený ze řetězu

Tehdy ještě přítel tenistky Karolíny Plíškové to přehnal s pitím a na jednom večírku se stihl osahávat a líbat s pěti různými ženami. Po cestě na hotel se neudržel na nohou a museli ho podpírat kamarádi. Přesto padal na kapoty aut a močil před lidmi na ulici. Jeho životní láska tento úlet přijala s nadhledem a odpustila mu. Dva roky nato si ho vzala za muže.

2012: Oldřich Kaiser řádil jako neřízená střela

Jen pár měsíců před karlovarským festivalem se herec vrátil z protialkoholní léčebny, bez alkoholu to ale dlouho nevydržel. Při jednom z večírků, na kterém vystupovala kapela Olympic, se opil a štrádoval si to na pódium s tím, že si zazpívá s Petrem Jandou. Zasáhnout musela ochranka, která opilého Kaisera vyvedla.

2011: Marek Ztracený odjížděl s ostudou

Také poslední český slavík to s pitím alkoholu přehnal a uřízl si pořádnou ostudu. V podnapilém stavu vylezl na stůl, kde chtěl tancovat, jenže zavrávoral a sletěl hlavou na zem. Měl obrovské štěstí, že vyvázl jen s lehčím zraněním. Jeho pád podle svědků mohl skončit tragicky. „Moc si toho nepamatuju. Vím jen, že mi tekla krev z nosu a strašně mě bolela hlava ještě další den,“ popsal tehdy deníku Blesk Ztracený. Když vystřízlivěl, sbalil kufry a raději se v tichosti vypařil.

Rok 2010: Partner Agáty Hanychové skončil za mřížemi, lítaly pěsti

Agáta dorazila na festival s tehdejším přítelem Mirkem Dopitou. Cestou z večírku společensky unavená upadla na zem. Kolemjdoucí turista s fotoaparátem okolo krku se jí snažil pomoci vstát, Dopita po něm ale v domnění, že jde o paparazzi, vystartoval a napadl ho pěstmi. Návštěvník skončil v nemocnici, Agátin partner za mřížemi. Incident neušel pozornosti prezidenta festivalu Jiřího Bartošky, který Agátě Hanychové vydal zákaz vstupu.

Rok 2010: Opilého Rupperta si lidé fotili jako atrakci

Zpěvák kapely Monkey Business znavený alkoholem nebyl schopný dojít k hotelu, kde byl ubytovaný, a tak si ustlal na lavičce. To samozřejmě neuniklo pozornosti návštěvníků festivalu, kteří si ho fotili jako atrakci. Když vystřízlivěl, těžkou hlavu si z toho nedělal. „Tak to prostě na festivalech chodí,“ okomentoval své počínání pro deník Blesk s humorem sobě vlastním Ruppert.

Rok 2010: Koupačka českých celebrit v sedm ráno

Zpěvák a herec Jiří Macháček se rozhodl oslavit své 48. narozeniny během festivalu. Mejdan se protáhl až do ranních hodin. Vyvrcholením bylo, když gratulanti Aňa Geislerová a Tatiana Dyková, v té době ještě Vilhelmová, s oslavencem v sedm ráno opilí naskákali se šampaňským v ruce do řeky Teplá a na celé kolo vyřvávali píseň Svět je krásný.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.