Celebrity

13. srpna 2022 12:05

Tomáš Durčák

Heidi Klum či Mariah Carey. Které další slavné ženy ulovily výrazně mladší partnery?

Říká se, že láska si nevybírá, a když si dva lidé padnou do oka, na ničem jiném už zkrátka nezáleží. Byť partnerské vztahy s větším věkovým rozdílem nejsou nejrozšířenější, existují i takové, v nichž si partneři již léta rozumějí i přesto, že je dělí celá jedna generace nebo několik desítek let. Tady je několik příkladů z řad slavných žen.

Heidi Klum a Tom Kaulitz – rozdíl 16 let

Začínáme u Heidi Klum (49), která je již třetím rokem provdaná za o šestnáct let mladšího „chlapce“. Devětačtyřicetiletá topmodelka a televizní uvaděčka si aktuálně užívá manželství s dvaatřicetiletým hudebníkem Tomem Kaulitzem (32). „Můj přítel je o mnoho let mladší než já a celá řada lidí se nad tím pozastavuje a ptají se na to,“ řekla Klumová magazínu InStyle v roce 2018, kdy s Kaulitzem teprve randila.

„To je opravdu jediná chvíle, kdy je mi můj věk vmeten do tváře a musím se z něj zodpovídat. Jinak o tomhle aspektu našeho vztahu popravdě vůbec nepřemýšlím. Člověk by se měl snažit především žít šťastně a nestarat se příliš o to, co si myslí ostatní. Takové starání se vám koneckonců jenom přidá další vrásky na tváři,“ doplnila modelka. Pravdou také je, že i když Klumové bude příští rok 50, její vzhled toto číslo zcela popírá. Pár tak na první pohled rozhodně nevypadá, že jej v kalendáři dělí více než 15 let.

Mladšího partnera si našla i Lucie Bílá. Jak jim soužití s Radkem Filipem funguje?

Priyanka Chopra a Nick Jonas – rozdíl 10 let

Když indická modelka a herečka Priyanka Chopra (40) v roce 2018 začala randit se zpěvákem Nickem Jonasem (29), fanoušci byli více než překvapeni a mnoho z nich odhadovalo, že půjde jen o krátkodobý románek. Dělilo je od sebe ostatně celých deset let.

Pár se však ještě téhož roku vzal, letos spolu slaví již čtyři roky a v lednu přivítali na světě svého prvního potomka – dceru, která se narodila náhradní matce. „V tu chvíli jsem žádost o ruku vůbec nečekala… byli jsme spolu jenom dva měsíce!“ řekla Priyanka pro Elle UK. „Myslela jsem si, že se to jednou stane, ale i tak to pro mě byl totální šok,“ dodala.

Čtyřicetiletá Priyanka si podobně jako Heidi Klum na vrásky rozhodně stěžovat nemůže. V roce 2000 se stala Miss World a má za sebou velmi úspěšnou modelingovou i hereckou kariéru, přičemž dnes platí za jednu z nejlépe placených indických celebrit.

Holland Taylor a Sarah Paulson – rozdíl 32 let

Vůbec největší věkový rozdíl na tomto seznamu od sebe dělí herečky a Holland Taylor (79) a Sarah Paulson (47), a to na první pohled propastných dvaatřicet let. Ženy spolu začaly randit v roce 2015 poté, co Holland kontaktovala Sarah skrz sociální síť Twitter.

Co se týče nemalého věkového rozdílu, sedmačtyřicetiletá Paulsonová se ke svému milostnému vztahu s devětasedmdesátiletou Holland Taylor dle magazínu People pro časopis Modern Luxury vyjádřila takto: „Pokud má někdo chuť trávit jakýkoli čas tím, že mě bude odsuzovat a považovat za divnou proto, že miluji tu nejúžasnější osobu na celém světě, pak je to jen a pouze jeho problém.“ Jak bylo řečeno v úvodu, láska si nevybírá.

Sam Taylor-Johnson a Aaron Taylor-Johnson – rozdíl 23 let

I následující slavná dvojice, u níž je partner ženy výrazně mladší, se pohybuje ve filmařském prostředí a dělí je poměrně výrazný věkový rozdíl. Dnes pětapadesátiletá režisérka a výtvarnice Sam Taylor-Johnson (55) potkala Aarona (32) při natáčení svého filmu Nowhere Boy (2009), v němž ztvárnil hlavní roli. Tehdy mu bylo pouhých 18 let, zato jí už 42 a byla čerstvě rozvedená se svým prvním manželem, se kterým měla dvě dcery.

I přes velký věkový odstup mezi mladičkým hercem a režisérkou vzplanula tak silná láska, že pár oznámil své zasnoubení již na premiéře filmu v říjnu 2009. Samotná svatba se uskutečnila v roce 2012, a byť byste si na to na začátku možná nevsadili, tohle manželství pokračuje v plné síle dodnes a Sam Taylor-Johnson má s o 23 let mladším Aaronem další dvě dcery.

Mariah Carey a Bryan Tanaka – rozdíl 13 let

Americká zpěvačka Mariah Carey (53) má za sebou již dvě rozpadlá manželství. Od roku 2016 však jedna z nejznámějších žen planety randí s teprve sedmatřicetiletým choreografem Bryanem Tanakou (39). O svém vztahu příliš nemluví a snaží se udržet si v tomto ohledu co největší soukromí.

Fakt, že spolu oba navzdory 13letému věkovému rozdílu i po osmi letech stále jsou, však svědčí o tom, že možná oba konečně našli vytoužené štěstí. Vzhledem k informačnímu embargu, které Mariah na svůj současný vztah uvalila, není známo, zda se plánuje potřetí vdát nebo mít ke svým dvěma dcerám ještě dalšího potomka.

Olivia Wilde a Harry Styles – rozdíl 10 let

Fanynky mimořádně populárního člena jedné z nejúspěšnějších chlapeckých skupin v historii One Direction Harryho Stylese (28) zažily na začátku loňského roku šok, když se dozvěděly, že jejich idol začal randit s o deset let starší herečkou Olivií Wilde (38). Dvojice se setkala během natáčení filmu To nic, drahá, který loni Olivia režírovala a v němž Harry hrál.

Olivia tehdy byla jen dva měsíce po rozchodu se svým dlouholetým partnerem Jasonem Sudeikisem, s nímž byla ve vztahu od roku 2011, zasnoubená (avšak nikdy neprovdaná) od roku 2013 a se kterým má syna a dceru. Vzhledem k popularitě Harryho mezi ženským publikem dnes tento pár patří k velmi sledovaným, a to nejen díky nemalému věkovému rozdílu. Zatím se však zdá, že po roce a půl jim to stále náramně šlape.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.