Kristen Stewart je šťastně zasnoubená se ženou. Kvůli orientaci ale dřív odmítla roli

Kristen Stewart se bude vdávat

Hollywoodská herečka, která se proslavila zejména díky roli Belly ve filmu Stmívání a letos slaví své 32. narozeniny, byla v minulosti terčem novinářů zejména kvůli svému milostnému životu. Randila s muži i ženami, na konci minulého roku se však po dvou letech vztahu zasnoubila se svou přítelkyní, scenáristkou Dylan Meyerovou.

Hereckou kariéru odstartovala v pouhých osmi letech. Při vánočním vystoupení si jejího talentu všiml agent a první role na sebe nenechala dlouho čekat. Kristen Stewart se poté objevila na kanále Disney Channel. Následovalo několik dalších rolí, ze kterých stojí za zmínku například film Úkryt z roku 2002, ve kterém si zahrála po boku kolegyně Jodie Foster.

Kristen na filmovém plátně působí jako křehká a plachá dívka, ve skutečnosti je to však pořádná dračice. Pozornost médií na sebe strhla především díky svému milostnému životu. Při natáčení filmu Stmívání se seznámila s kolegou Robertem Pattinsonem a už na place mezi nimi přeskočila jiskra. Režisérka Catherine Hardwicke se prý obávala, aby v budoucnu nemusela řešit problémy se zákonem. V podcastu The Big Hit Show s humorem vzpomínala, jak se Robert rozvášnil při jedné líbací scéně až tak, že spadl z postele. Na to konto mu zdůraznila, aby se držel zpátky. V době natáčení totiž bylo Kristen pouhých sedmnáct let a v Kalifornii je pohlavní styk legální až od osmnácti.

Tuto dvojici to ale k sobě neuvěřitelně přitahovalo a už během natáčení filmové ságy se dali dohromady i ve skutečném životě mimo filmové plátno. Vztah jim vydržel skoro čtyři roky. V roce 2012 mu však byla Kristen nevěrná.

Na veřejnost se provalily informace o jejím románku s ženatým režisérem Rupertem Sandersem. „Hluboce se omlouvám za bolest a hanbu, kterou jsem způsobila svým blízkým a všem, kterých se to dotklo. Tato chvilková nerozvážnost ohrozila to nejdůležitější v mém životě, člověka, kterého miluji a kterého si vážím nejvíce, Roba. Miluji ho, miluji ho, je mi to strašně líto,“ citoval hereččino prohlášení US Weekly.

Pro Roberta to byla veliká rána, přesto všechno jí pak dokázal odpustit a na nějaký čas se pár dal opět dohromady. Pokus o slepení vztahu však nevyšel a dvojice se v létě roku 2013 definitivně rozešla. Herečka se později nechala slyšet, že by se za Roberta v té době klidně provdala. „Byli jsme spolu roky, byla to moje první láska. Robert je nejlepší,“ chválila svého bývalého partnera v rozhovoru v rámci show Howarda Sterna a následovně překvapila upřímnou odpovědí na otázku ohledně svatby: „Nevím, chtěla jsem. Myslím, že kdyby se mě zeptal, tak souhlasím.“

Po mužích přišly vztahy se ženami

V roce 2016 přitom herečka šokovala ještě více. Projevily se v ní totiž bisexuální sklony a začala randit s novozélandskou modelkou Stellou Maxwell. Vztah jim vydržel až do podzimu roku 2018, následně se herečka začala scházet se stylistkou Sarou Dinkin. Tento románek však skončil velice brzy a Kristen se v květnu 2019 opět vrátila ke Stelle. Ani s modelkou ovšem slepovaný vztah nevydržel a rozešly se jen pár měsíců nato.

Nyní se zdá, že herečka konečně našla štěstí, protože se po dvouleté známosti na konci minulého roku zasnoubila se scenáristkou Dylan Meyerovou. „Bereme se. Jdeme do toho,“ prohlásila hvězda ze Stmívání v show Howarda Sterna. Žádost o ruku prý zinscenovala její partnerka. „Chtěla jsem být požádána o ruku. Velmi jasně jsem dala najevo, co chci, a ona to zvládla dokonale. Bereme se, je to tady,“ chválila způsob, jakým proběhla jejich romantická chvilka.

Že je Dylan ta pravá, prý herečka poznala už po třech měsících vztahu. „Když víte, tak víte. V životě není nic jisté. Jediné, čím si můžete být jistí, je to, že někoho milujete,“ řekla Stewart, která má ve svých citech jasno. Se snoubenkou se prý poznaly už před lety v rámci natáčení jednoho filmu. Poté se dlouhých šest let neviděly. „Pak se objevila na oslavě narozenin kamaráda a já jsem si najednou říkala: ‚Kde jsi byla a jak to, že jsem tě neznala?‘ Celou tu dobu bydlela v L. A., stejně jako já,“ vyprávěla Kristen o jejich začátcích.

Kvůli sexuální orientaci odmítla roli ve filmu

Mnohé přitom možná udiví, že i v dnešním světě ne všichni její vztah se ženou přijímají. Kristen Stewart totiž přiznala, že si mohla zahrát ve snímku podle komiksů Marvel, musela by však skrývat svou sexuální orientaci. V rozhovoru pro magazín Bazaar zavzpomínala, jakým neomaleným způsobem dostala tuto nabídku.

„Pokud byste sama sobě chtěla udělat službu a nechodila byste na veřejnosti se svou přítelkyní za ruku, mohla byste se dostat do marvelovky,“ citovala vyjádření. O to pochopitelně neměla nejmenší zájem. „S takovými lidmi odmítám pracovat,“ prohlásila rezolutně herečka. A rozhodně nemusela litovat. Nyní ji totiž naopak tvůrci údajně oslovují s tím, že by natočili film právě o její nedefinované sexualitě. „Život je jedna obrovská soutěž v popularitě, doslova,“ shrnula výstižně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.