Ideální partneři pro ženy podle horoskopu. Jaký typ muže se k vám hodí nejvíce?

Jaký chlap bude přitahovat Beranky, Panny nebo Váhy? Každá žena ocení někoho jiného. Podívejte se, v jakých vodách byste se měly porozhlížet a zjistěte, jaký typ muže se k vám hodí.

Hvězdy mohou pomoci najít odpovědi v různých aspektech partnerského života. Od toho, s kým si nejlépe sedneme v posteli, až po to, na jakém místě by pro nás bylo ideální první rande či jaké charakteristické vlastnosti u toho druhého nejvíc oceníme. Tentokrát jsme si pro vás, milé dámy, připravili typy mužů, které jsou pro vás podle vašeho znamení zvěrokruhu nejlepší.

Beran: Hráč

Ženy Beranky potřebují neustálé dobrodružství. Milují risk, akci a napětí. Přesně proto je pro ně perfektním partnerem hráč počítačových her. Má vynikající fantazii, smysl pro plánování a přitom je zábavný. Do jejich vzájemného vztahu bude přinášet stále nové nápady.

Býk: Intelektuál

Takzvaní nerdi jsou pro ženy Býky skvělí partneři, jelikož s nimi mohou vést obsáhlé konverzace na složitější témata a rozebírat třeba i podstatu celého vesmíru. Další výhodou je, že rádi tráví společný čas doma na gauči a odpočívají u filmů, což Býkům obecně nadmíru vyhovuje.

Blíženci: Namyšlený sympaťák

Blíženci mají pověst člověka, který má dvě tváře. Právě proto pro ně bude ideální protějšek, ve kterém se také budou mísit naprosto odlišné vlastnosti. Takový rozporuplný kluk je pro Blíženkyně výzvou. I když se ostatním může zdát arogantní, ony budou vědět, že i tenhle typ má v sobě druhou tvář – jemnou a citlivou.

Rak: Romantik

Račice jsou velmi citlivé a své srdce pečlivě chrání před jakýmkoliv zklamáním. Proto se k nim nejvíce hodí někdo, kdo je stejně citlivý, láskyplný a upřímný. Nejlepšího partnera k sobě najdou v muži, který je romantický a zahrne je velkými city a bude na ně hodný.

Lev: Podporující muž

Lvice vedle sebe potřebují někoho, kdo je bude chválit a podporovat ve všem, co dělají. Chtějí partnera, který je dostatečně silný a na společné cestě životem chce kráčet vedle nich, ale zároveň je nechá zářit a stát na výsluní. Zakomplexovaní muži tedy rozhodně nejsou nic pro ně.

Panna: Snílek

Ženy Panny jsou velmi často kritické, analytické a potřebují mít vše perfektní. Proto je skvěle doplňuje někdo, kdo jim ukáže dobrodružnější stránku života. Snílek a fantasta je dokáže dostat do bodu, kdy se uvolní a ony si dovolí zkoušet nové věci, překonávat své hranice. Budou si plnit sny a odvážou se i v posteli.

Váhy: Zábavný muž

Ženy Váhy milují společnost a dobrou zábavu. Ideálním protějškem je pro ně někdo, kdo je pobaví a s kým jim bude dobře. Vtipálek s nimi skvěle udrží krok. Ve společnosti budou milováni, protože budou tím nejzábavnějším párem široko daleko.

Štír: Sexy muž

Štírky jsou vášnivé a milují sexualitu. Proto vedle sebe potřebují někoho, kdo se jejich erotickému zápalu dokáže vyrovnat a z koho se jim budou podlamovat kolena. Ideálním protějšek je pro ně tedy vášnivý a atraktivní muž, který je bude umět ohromit.

Střelec: Flexibilní muž

Dobrodružné ženy ve znamení Střelce milují cestování a nové výzvy. Tomu by se měl umět přizpůsobit i jejich partner. Ideálním protějškem je pro ně někdo hodně flexibilní, kdo dokáže pružně reagovat na jejich spontánní plány a akce. Někdo, kdo s nimi bude lézt po horách, procestuje celý svět anebo skočí padákem.

Kozoroh: Hudebník

Ženy ve znamení Kozoroha jsou praktické a často až příliš pracovně vytížené. Umělec jim ukáže svět nekonvenční a bez hranic. Spolu s ním objeví nový pohled na svět i vlastní život. Zjistí, že život nabízí mnohem víc než jen práci a praktické věci. Začnou si užívat a nasávat život plnými doušky.

Vodnář: Citlivý muž

Ženy, které se narodily ve znamení Vodnáře, vynikají určitou emocionální nepřístupností. Jsou velice chytré, ale nedávají najevo, co doopravdy cítí. Partner, který bude citlivý, jim dodá přesně to, co jim chybí. Utvoří ideální pár, ve kterém se budou skvěle doplňovat. Naučí je, že se nemusejí bát citově otevřít a poznají, jak chutná pravá láska.

Ryby: Umělec

Ryby jsou okouzleny duší umělce, samy totiž umění milují. Ženy narozené v tomto znamení k sobě potřebují někoho, kdo dokáže ocenit krásu ve všech jejích podobách. Jejich protějšek by s nimi měl navštěvovat muzea, divadla a vernisáže. S takovým partnerem zažijí naprosté uspokojení všech svých společenských tužeb.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.