Všechny lásky Blížence: Koho miluje a koho nenávidí? Chce vtipné, vyhýbá se žárlivým

Blíženci chtějí volnost a svobodu, budou si vždy vybírat takové partnery, kteří jim ji dopřejí. Také se zaměřují na bystré, vtipné a zvídavé. Velkým obloukem se vyhnou žárlivcům, stíhačkám, pedantům a omezencům. Vyhnou se i příliš konzervativním partnerům.

Láska Blížence je perlivá a svěží jako horská bystřina. Miluje jiskřivě, zábavně, ale také přelétavě. Je těžké si udržet trvalý zájem i věrnost tohoto motýlka, svůdníka i obratného všudybýlka zvěrokruhu. Je to partner mnoha podob a mnoha tváří. Nabízí vzrušující a živé city, radost a optimismus, nenabízí hluboká a stálá citová pouta ani romantické večery při svíčkách. Nabídne však život, ve kterém se nudit určitě nebudete.

Nejlepší partnery hledá mezi podobnými kumpány zvěrokruhu

Nikoho moc nepřekvapí že si nejvíce rozumí s dalšími vzdušnými znameními – s Váhou a Vodnářem. Dokonce láska mezi Blížence a Váhou patří do kategorie ideálních. Hvězdy tomuto spojení přejí, pokazit si to mohou jen oni sami. Po celý život je bude k sobě přitahovat intelektuální podnětnost, pestrost, zábavnost, společenskost i přátelskost. Rozdělovat společné sklony k neřestem, zvláště k nevěrám.

Blížence s Vodnářem spojuje především touha po poznání, družná povaha, pružnost a flexibilita. Oba milují změnu, oba nemají rádi společenské konvence – jsou to rebelové zvěrokruhu. Vodnář možná o kousek větší, ale Blíženec mu dokáže více než zdatně sekundovat. Vyhovuje jim i určitý citový odstup, nevyžadují každodenní horoucí projevy vzájemné lásky. Obě znamení jsou poněkud nepraktická, takže když se smíří s tím, že nebudou mít vzorně vedenou domácnost, pokud si tedy nezaplatí hospodyni, čeká je společný život plný vzrušujících zážitků.

Úspěšné a velmi zábavné vztahy může Blíženec navázat s Beranem a Lvem. Ohnivci zvěrokruhu však u Blíženců narážejí na jejich pověstnou citovou povrchnost a odstup. Nevěry jim také rozhodně tolerovat nebudou.

Zásadně se vyhýbá žárlivcům, pedantům a blouznivcům

Se žárlivostí se v největší míře mohou setkat u znamení Štíra nebo Býka. A přesně u těchto dvou znamení Blíženci narazí. U Štíra jde dokonce pěkně do tuhého. Blíženec je pro Štíra povrchní floutek, v lepším případě mluvka. Naprosto nechápe, proč Blíženec všechno bere tak lehkovážně, životem jen tak proplouvá a o nic pořádného neusiluje. Štír je navíc velmi žárlivé a intenzivní znamení, pro Blížence hodně hořká pilulka.

U Býka zase nevydýchává jeho majetnické sklony. Blíženec rozhodně nechce, aby ho někdo hlídal, omezoval nebo mu do puntíku plánoval jeho program. Je svobodný a svoji volnost si rád užívá. Přísnost a pedantismus jsou zase pro něj nestravitelné u znamení Panny. Budou je sice spojovat jejich společné intelektuální zájmy, v praxi ale rozdělovat uštěpačnost, hádavost a věčný sarkasmus.

Blíženci mohou mít i problém s neuchopitelností znamení Ryb. Ryby touží po péči, ochraně a citlivém přístupu, není však jisté, že Blíženci přesně rozumějí, co si Ryby pod těmito pojmy představují. V jejich očích může jít jen o jakési blouznění o opravdové lásce, která podle nich v životě neexistuje.

Malé astrologické tajemství partnerských vztahů

Partnera si velmi často nevybíráme podle slunečních znameních, tedy v případě Blíženců nehledáme jen Vodnáře, Váhy nebo Berany, ale podle svého znamení na ascendentu nebo descendentu. Takže vůbec nemusí platit, že když Blíženec žije se Štírem nebo Býkem, bude to peklo. Je totiž možné, že dotyční mají ascendent v nějakém souladnějším znamení, například Štír s ascendentem ve Vodnáři nebo Býk s ascendentem ve Vahách mohou být pro Blížence o poznání stravitelnější sousto. A hry lásek šálivých jsou náhle úplně o ničem jiném.

Co je to ascendent a jeho výpočet můžete zjistit zde:

Další horoskopy pro znamení Blíženců

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.