Jací jsou muži podle horoskopu: Lev vás pobaví, Váha svede a Štír možná i zabije

S tím Štírem jsme to samozřejmě přehnali, ale jisté je, že každý muž zvěrokruhu v něčem vyniká, má jednu typickou vlastnost, ve které je nejlepší nebo také nejhorší. Štír je nejintenzivnějším znamením zvěrokruhu a jeho filozofií je buď, anebo. Láska, nebo smrt. Jací jsou ostatní muži zvěrokruhu?

Podívejte se na jejich přehled:

Nejodvážnější je muž narozený ve znamení Berana

Muž narozený ve znamení Berana je pravým rytířem z pohádky. V reálném životě princové neexistují, ale muž Beran se jim přibližuje. Je to hrdina, který na své cestě za štěstím osvobozuje princezny ze zajetí zlých černokněžníků. Pokud jste jeho vyvolenou princeznou, odmění se vám pohádkovým životem.

Nejpohodovější muž ve znamení Býka

Pro muže Býka je svět báječná hostina, kterou vychutnává všemi póry své bytosti. Jeho mužská síla je neúnavná i nevyčerpatelná. Sníte-li o báječném milenci a spolehlivém muži zároveň, sníte o muži narozeném ve znamení Býka.

Nejbystřejší a nejvtipnější je muž ve znamení Blíženců

Toužíte-li po muži mohutné inteligence, perlivého humoru, věčné zvídavosti a neposednosti, toužíte po muži narozeném ve znamení Blíženců. Život s ním pro vás může být jako popíjení živé vody. Ručíme vám, že nudit se s ním rozhodně nebudete.

Nejstarostlivější je muž ve znamení Raka

Potkala jste muže ostýchavého, elegantního, jemných způsobů a plachého pohledu. Je možné, že jste narazila na muže narozeného ve znamení Raka. Tito muži jsou pro lásku stvoření, ale jejich vrozená opatrnost jim velí v milostných záležitostech postupovat velmi pomalu.

Nejvelkorysejší i nejzábavnější je muž Lev

Pokud hledáte oslnivého partnera, který je přirozeným středem společnosti a který vás bude bavit po celý život, hledejte muže narozeného ve znamení Lva. Bude nejen optimistickým, radostným a vášnivě milujícím partnerem, ale i skvělým otcem vašich dětí.

Nejpracovitější je muž narozený ve znamení Panny

Možná se vám na první pohled bude zdát muž Panna málo atraktivní, oslnivý nebo výjimečný. Nenechejte se zmást, je stejně zajímavý jako jiní muži, jen nepotřebuje vyniknout za každou cenu. Jeho kvality spočívají úplně v něčem jiném.

Nejrafinovanější a nejvkusnější je muž Váha

Hledáte-li elegantního partnera se smyslem pro krásu, zdvořilost, slušnost a spravedlnost, hledáte pravděpodobně muže narozeného ve znamení Vah. Navíc s ním lze prožít život plný nevšedních nápadů a humorných situací.

Nejnebezpečnější i nejušlechtilejší je muž Štír

Muž nepopiratelné přitažlivosti a tajemného charisma. Muž, pro kterého není nic nemožné, který dokáže bez mrknutí oka obětovat na oltář lásky tu nejvyšší oběť – tedy i svůj život. Muž, pro kterého platí heslo – všechno, nebo nic. To je muž narozený ve znamení Štíra.

Nejdobrodružnější a nejpravdomluvnější je muž Střelec

Hledáte-li věčného optimistu, upřímného člověka se srdcem na dlani, muže se smyslem pro dobrodružství a nekonečné poznání, hledáte mezi muži Střelci správně.

Nejctižádostivější je muž narozený ve znamení Kozoroha

Toužíte po solidním partnerovi, který to chce v životě někam dotáhnout? Přejete si vzorného otce svých dětí, starostlivého partnera, který s vámi bude v dobrém i zlém? Zkuste to u mužů narozených ve znamení Kozoroha.

Nejoriginálnější i nejpodivnější je muž Vodnář

Toužíte po přátelském, společenském a originálním partnerovi s osobitým smyslem pro humor? Chcete prožít život plný překvapivých událostí, zábavy a družnosti? Zkuste si vybrat za partnera muže narozeného ve znamení Vodnáře.

Největší snílek zvěrokruhu je muž ve znamení Ryb

Máte-li sen o muži, který má bohatou fantazii, skvělou představivost, je obětavý, soucitný a oplývá všestranným nadáním, možná sníte o muži narozeném ve znamení Ryb. A on možná celý život sní o vás.

Charakteristiky žen narozených ve všech dvanácti znameních zvěrokruhu najdete zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.