Celebrity

10. září 2022 11:00

Zuzana Schneidewind

Alice Bendová o zásnubách s o 13 let mladší láskou: Ano jsem řekla z lítosti

Můj muž to dokáže (2) - Alice Bendová o zásnubách

Že je přítel Alice Bendové (48) Michal Topol (34) mužem do nepohody, předvedl v zábavné show, ve které slavní muži plní bizarní úkoly a jejich neméně populární ženy si na jejich výkonnost vsází! Alice ho v soutěži postavila hned před dvě výzvy a rovnou prozradila, jak se chopil žádosti o její ruku.

Ve druhém díle originální show se o sto tisíc pokusili po boku Alice Bendové s Michalem Topolem také herečka Kateřina Brožová s Markem Vašutem, Eva Decastelo s Lukášem Langmajerem a Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem. Všechny dámy věřily, že právě ten jejich muž to dokáže.

Zatímco Kateřina Brožová se rozhodla svého partnera televizním kamerám neukazovat a do soutěže přivedla kolegu a kamaráda Marka Vašuta, Eva Decastelo zalovila v týž vodách, a jejího muže zastoupil Lukáš Langmajer. To Alice Bendová a především její partner Michal Topol se toho nebáli a do show Můj muž to dokáže, kterou můžete sledovat v pátek večer na Primě nebo zpětně on-line, přišli společně. Jak všem ukázali, i po pěti měsících od natáčení jsou stále spolu a zasnoubení!

Alice s Michalem se zasnoubili v lednu 2021, po devíti letech vztahu. Na Michalovu žádost o ruku krásná herečka a modelka řekla ano i přes častá tvrzení, že už se nikdy vdávat nechce. „Prostě mě přemluvil,“ prozradila Alice v show moderátorce Adéle Gondíkové načež barvitě popsala, jak žádost proběhla. „Bylo to u televize, já jsem měla na sobě špinavý župan a on se mě zeptal, jestli si ho vezmu, tak jsem řekla, že jo,“ vykreslila zlomový okamžik vztahu s o třináct let mladším partnerem.

Má podle vás vztah s výrazně mladším partnerem dlouhou budoucnost?

Lepší příležitost by prý stejně Michal těžko hledal. „Já jsem pořád v županu, on vlastně neměl šanci mě oslovit jindy. Nevím, čím jsem ho po těch letech oslnila, nepřišla jsem na to. Na županu jsem měla kečup i kuře na paprice, tak jsem si říkala, že musím. Řekla jsem ano, protože mi ho bylo až líto, že tohle žádá. Ty oči...,“ pobavila vzpomínkami na nevšední zásnuby publikum i přísedící dámy Alice. Její Michal pak ukázal, kolik lahvových piv dokáže v přísném časovém limitu otevřít zapalovačem a jak dlouho vydrží v zápase s profesionální zápasnicí.

Hrálo se o sto tisíc korun, s nimiž každý pár může naložit libovolně. „V případě výhry bychom chtěli peníze dát na vázaný účet pro Lucinku z Dětského domova Solenice, kterou dlouhodobě podporujeme. Až jednou z dětského domova odejde, a to bude asi za tři roky, aby něco měla,“ avizovala Alice Bendová před soutěží. A jak jste mohli vidět, její přání se nakonec vyplnilo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.