Aneta Vignerová a Petr Kolečko se rozešli. Novou láskou scenáristy je známá herečka

Pálava (1) - upoutávka

Vztah modelky a Miss České republiky z roku 2009 Anety Vignerové (34) a úspěšného scenáristy Petra Kolečka (38) je minulostí. Kolečko se měl sblížit při natáčení nového seriálu Pálava s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Kolečko se rozhodl vyjádřit, jak to s Vignerovou má.

Konec všem dohadům. Scenárista úspěšných filmů i televizních seriálů Petr Kolečko potvrdil rozchod se svou partnerkou Anetou Vignerovou, s níž má malého syna. V únoru přitom oslavili tříleté výročí vztahu a krizi nic nenasvědčovalo.

Nejdůležitější, co je potřeba asi v tuto chvíli říct, je to, že jsme se s Anetou rozešli,“ potvrdil úspěšný scenárista deníku Blesk. „Delší dobu nám vztah nefungoval. Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematické bylo a rozchod byl na spadnutí. Ani jeden jsme v tom vztahu nebyli šťastní,“ dodal Kolečko.

Ačkoliv jim zpočátku mnoho lidí šanci nedávalo, oba je vyvedli z omylu. „Jsem zamilovaná, už dlouho jsem nebyla takhle kouslá. Kdyby to nebylo vážné, určitě bych s tím nešla ven. Okouzlil mě svým humorem, chytrostí a hlavně nadhledem. A samozřejmě se jeden druhému líbíme jako lidi,“ řekla tehdy Blesku modelka a oba se scenáristou seriálu Vinaři či Obchoďák jen zářili.

Po roce randění se jim narodil syn Jiří a vše se zdálo zalité sluncem. Nedávno si v zábavné show Máme rádi Česko sice Aneta posteskla, že stále čeká na prstýnek, a Jakub Prachař, dobrý Kolečkův kamarád, jim ve srandě zahájil odpočet k zásnubám, jinak ale jejich soužití vypadalo růžově.

Kolečko randí s Denisou Nesvačilovou

Dvojice ovšem prý měla mít už nějaký čas problémy. Vše vyvrcholilo ve chvíli, kdy se Kolečko potkal při natáčení nového seriálu Pálava pro televizi Prima s herečkou Denisou Nesvačilovou. Právě tam měla přeskočit ona pověstná jiskra. „Aneta a Petr mají už delší dobu problémy, neklape to, a když se potkal s Denisou na natáčení Pálavy, padli si do noty,“ uvedl zdroj webu Super.cz.

Pravda je, že společně strávili nejméně měsíc, a to na natáčení seriálů z vinařského prostředí. Zhruba 250 kilometrů od domova. Právě herečka Denisa Nesvačilová, představitelka jedné z hlavních hrdinek, si celkem tříměsíční intenzivní práci v exteriérech nemohla vynachválit. „Když byl čas, ráda jsem tu zůstávala a nevracela se zpět do Prahy. Na vinicích se lépe učí texty, snadněji vám lezou do hlavy. Lépe se tu člověk také odreaguje, lidé jsou tu vstřícní. Taky si tu pocucnete víno, které mi přijde, že neopíjí. Je to tu jiné,“ uvedla pro Primu Nesvačilová, kterou si televizní diváci oblíbili jako Karolínu v seriálu Slunečná.

Že by na dvojici zapůsobila magická energie Pálavy? Na place tehdy prý vládla skvělá atmosféra a sehraná parta. „Byli jsme tu jako na táboře – se vším všudy. Strávili jsme tu několik měsíců. Hlavní vedoucí byla Jana Gospičová, naše výkonná producentka, a oddílový vedoucí byl jeden měsíc režisér Petr Kolečko...,“ popsala atmosféru sama Nesvačilová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.