Jarní magie: Jak si do života přivolat lásku, štěstí a zdraví

Sílu jarní přírody lze využít pro podporu svých tajných přání. Pokud budete upřímní a svou prosbu vyslovíte opravdu od srdce, vesmír vás určitě vyslyší.

Při jarní magii nemusíte dělat bůhvíjak velká kouzla. Často i maličkosti přinášejí svůj výsledek. Jste nezadaní a našli jste první čtyřlístek? Vložte si jej do boty, povede vás tam, kde se potkáte se svojí osudovou láskou. Nemůžete navázat kontakt s někým, s kým byste rádi mluvili? Vezměte pampelišku a foukněte její chmýří tím směrem, kde se objekt vašeho zájmu nachází. Myslete při tom na něj.

Rituál přitáhnutí hojnosti

Potřebujete-li si do života přitáhnout hojnost a peníze, vyzkoušejte rituál sázení obilí nebo jiných semen. Při jejich setbě si zkuste vizualizovat, že s rašícími klíčky se zlepšuje i vaše materiální situace. Jeho další varianta je taková, že si připravíte více květináčků a do každého vložíte lístek s konkrétním přáním.

Jak sílu probouzejícího se jara využít ve svůj prospěch

Jaro je o všem novém, co přichází, probouzí se a raší. Nejprve je třeba vytvořit místo a zbavit se starých nánosů na těle i na duši. Dříve lidé drželi půst, dnes si spíše dopřávají detox. Symbolickým rituálem takové očisty bylo pro naše předky tzv. vynášení Morany.  Vytvořili si její figurínu, do které promítli vše, čeho se chtěli zbavit, co už nepotřebovali, jako třeba zimu, chlad a negativní energii a tu poté odhodili do vody. Ve shodě s touto pradávnou moudrostí si takovou malou Moranu můžete vytvořit sami pomocí stužek a krepového papíru. Vše namotejte na dřívko s myšlenkou na to, co má odejít, a nechejte odplavat s vodou. Pak se zaměřte naopak na to, co chcete do svého života pozvat a podpořit.

Jak věštit budoucnost z ohně

Zapalování ohně je vlastně přivádění slunečního světla na zem. Intenzita a způsob hoření signalizovaly naši současnou i budoucí situaci. Co všechno lze ze záře ohně vyčíst?

  • Pokud oheň hoří dobře, je to dobré znamení. Naopak když stěží plápolá, neznamená to jenom blížící se déšť, ale i špatnou odpověď na kladený dotaz. Když létají jiskry ze svíček či ohně v krbu do komína, jde o varování. Oheň rozdvojený do písmena V je šťastným znamením a stejně tak pěkně a rovně hořící.
  • Na odpověď ohledně volby ano–ne stačí dvě svíce stejné barvy. Tam, kde není průvan, svíčky postavte a pojmenujte je. Jedna bude mít jméno Ano, druhá se bude jmenovat Ne. Svíce zapalte. Ta svíce, která dohoří jako první je nejlepší volbou.
  • Chcete-li znát svoji budoucnost, připravte si tři stejné svíce. V místě, kde není průvan ani vítr, je rozestavte do tvaru trojúhelníku a zapalte. Když jedna hoří jasněji než ty další, čeká vás velmi šťastné období. Je-li plamen na svících tlumený o pozitivním období nemůže být řeč. Plameny pohybující se v kruhu věští osobu stojící proti vám čili nepřítele a jeho konání. Jiskření svíček je také negativní znamení. Pokud svíce hoři stále, nepřerušovaně a klidně, nic zvláštního se nestane a život bude proudit klidně dál bez větších změn.
  • Máte doma jenom jednu svíci a chcete vědět, co vás čeká? Svíci zapalte, nechte jí hořet několik hodin v místě bez průvanu pod vaším dozorem a položte jí otázku na odpověď ano-ne. Posaďte se a svíci po celou dobu sledujte. Když hoří rychleji levá strana svíce, je odpověď ne a pokud hoří rychleji pravá strana, odpověď zní ano. Ptáte-li se na budoucnost, pravá strana svíce znamená štěstí a naopak.
  • Cítíte se stále nezdraví a bez energie? Vezměte červenou svíci nesoucí energii ohně a požádejte svými slovy tento živel o navrácení síly a zdraví.

Zdroj: autorský článek Helen Stanku, Kartářky světla

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.