Tenistka Petra Kvitová se zasnoubila. Ano řekla svému trenérovi na milovaném místě

Tenisová hvězda Petra Kvitová (32) se zasnoubila se svým trenérem Jiřím Vaňkem (44). Jak probíhala žádost o ruku?

Nejdříve spolu trávili čas na kurtu a z čistě profesionálního vztahu se postupně stala láska jako trám. Petra Kvitová a její kouč Jiří Vaněk se do sebe bezhlavě zamilovali a teď svůj vztah povýšili na další úroveň. Během posledních dvou turnajů v zámoří nosila tenistka na ruce jeden prstýnek navíc – a ne tak ledajaký. Významný šperk na levém prsteníčku světu oznamoval, že Kvitová už není k mání.

Kvitová o svém soukromí jinak příliš nemluví, ale takto významnou událost nepopírala. „Ano, je to pravda, jsem zasnoubená,“ prozradila deníku Blesk. Radostnou novinku poté i sama sdílela na sociálních sítích. „Chtěli jsme se s vámi podělit o skvělou zprávu. Řekla jsem ANO na mém milovaném místě,“ napsala k zamilovanému snímku, kde pózuje se svým snoubencem a trenérem v jedné osobě.

Žádost o ruku proběhla ve Wimbledonu

Trenér Jiří Vaněk neponechal nic náhodě a žádost o ruku naplánoval dokonale. Před svou vyvolenou poklekl ve Wimbledonu, tedy na místě, kde získala Kvitová dva grandslamové tituly. Zásnuby měly podle deníku Blesk proběhnout už v červenci, ale tenistka informaci do světa pustila až nyní.

U Kvitové to není zas až takové překvapení. Vztah s o dvanáct let starším partnerem Vaňkem přiznala loni v srpnu, ale o jejich náklonnosti se mluvilo už dříve. Poprvé spolu na veřejnosti jako pár vystoupili na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. Rodinu však zatím neplánují, tenistka se podle svých slov zatím zaměřuje pouze na kariéru. „Ještě hraju tenis, vždycky se soustředím jen na jednu věc,“ prohlásila.

Petra Kvitová byla zasnoubená už před sedmi lety, a to s hokejistou Radkem Meidlem. Ke svatbě ale nakonec nedošlo a tenistka mu zásnubní prstýnek vrátila. Jiří Vaněk je rozvedený a s bývalou manželkou má dva syny. S tenistkou Markétou Kochtovou byli manželé osmnáct let.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.