Celebrity

17. srpna 2022 12:39

Josef Šťastna

Tenistka Plíšková ukázala fotku spokojeného miminka. Malý Adámek je celý po tátovi

Kristýna Plíšková (30) si dává pauzu od turnajů a je otázkou, zda se po mateřské dovolené ještě vůbec na tenisové kurty vrátí. Z každého snímku, který uveřejní na sociálních sítích, je totiž patrné, jak si užívá, že doma má dva krásné chlapy.

Tenistka Kristýna Plíšková, sestra Karolíny Plíškové, se na začátku léta stala matkou, když porodila rozkošného syna Adámka, kterého má se slovenským fotbalistou Dávidem Hanckem.

Hancko, který je oporou pražské Sparty, zažívá komplikovaný začátek sezony. Tým z Letné měl vysoké ambice a chtěl se prosadit i v evropských pohárech, právě hrubá chyba zkušeného slovenského obránce v odvetném utkání 2. předkola Konferenční ligy ve Stavangeru zapříčinila, že Sparta v pohárech skončila vlastně dříve, než sezona pořádně začala.

Hancko má štěstí, že klid nachází alespoň doma, kde se může radovat z toho, jak roste jeho rozkošný syn. Z instagramových příspěvků je patrné, že Plíšková někdy malého Adámka bere i na Letnou, přímo na stadionu pak fandí tatínkovi.

Také Eva Burešová se raduje z chlapečka:

Je otázkou, zda a jak bude kariéra Plíškové pokračovat. Na okruhu WTA získala ve dvouhře titul v roce 2016 v Taškentu, ve čtyřhře triumfovala pětkrát. Jejím maximem ve světovém žebříčku WTA byla 35. příčka v roce 2017. Podle rodinných snímků je patrné, že tenis jí momentálně vůbec nechybí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.