Celebrity

3. června 2022 12:47

Josef Šťastna

Plíšková porodila syna. Slováci jejího muže zkritizovali, protože chce být doma

Tenistka Kristýna Hancková (30), rozená Plíšková, a slovenský fotbalista Dávid Hancko (24) se stali pyšnými rodiči malého Adama. Je logické, že novopečený otec chce být v takový okamžik s rodinou. Na Slovensku ho ale kvůli tomu někteří lidé kritizují.

Je důležitější práce, nebo rodina? To je pro mnohé jedince složitá otázka. Slovenský fotbalista Dávid Hancko si jasně vybral a nyní musí čelit kritice, která se mu neposlouchá vůbec dobře. A v tuto chvíli zřejmě ani není příliš vhodná...

Sestra Karolíny Plíškové přivedla na svět malého Adama a spokojení manželé zažívají nejkrásnější chvíle, jaké člověka v životě mohou potkat. To si ale nemyslí trenér slovenské reprezentace Štefan Tarkovič, podle něhož je na prvním místě fotbal. Trenér nechápe, jak se Hancko mohl omluvit z reprezentačního srazu.

Slovenskou reprezentaci po pádu do nižší třídy Ligy národů čekají zápasy s Běloruskem, Kazachstánem a Ázerbájdžánem. Hancko na všechny reprezentační akce dosud jezdil, nyní se ale omluvil z rodinných důvodů. Být s manželkou a synem vyhodnotil ve svém životě jako prioritu.

„Hancko se omluvil z osobních důvodů a bude nám chybět. Je to pro mě komplikace, protože jsme s ním počítali do základu. Je to také trochu zklamání, ale je to jeho rozhodnutí. Nechci o něm moc polemizovat. Já potřebuji, aby hráči byli motivovaní a připravení podat nejlepší výkon,“ zaskočil novináře na tiskové konferenci Štefan Tarkovič. Jeho slova mimo jiné přinesl web isport.cz. Nutno poznamenat, že ani jeden ze soupeřů slovenské reprezentace nemá světové parametry a očekávají se nudné zápasy, ve kterých téměř o nic nepůjde.

Podívejte se na video k porodu další známé tenistky:

Národní tým je pocta, říká bývalý reprezentant Marek Sapara

Tarkovič není jediný, kdo se do novopečeného tatínka pustil. Kvalitního obránce na Slovensku kritizovali i další lidé, kteří jsou spojení s tamější fotbalovou scénou.

„Každý z nás má rodiny a nějaké rodinné povinnosti, ale reprezentace je reprezentace. Je pocta reprezentovat zemi v tak důležitých zápasech, jaké nás čekají. A je důležité, aby mužstvo bylo pohromadě. Vnímám to jako takovou omluvu přes prsty,“ řekl v rozhovoru pro Šport.sk bývalý slovenský reprezentant Marek Sapara.

Dávid Hancko v minulosti reprezentaci nikdy neodmítal. Chyběl jen kvůli zranění či karetnímu trestu. Z rodinných důvodů se omluvil poprvé.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.