Celebrity

3. června 2022 12:47

Josef Šťastna

Plíšková porodila syna. Slováci jejího muže zkritizovali, protože chce být doma

Tenistka Kristýna Hancková (30), rozená Plíšková, a slovenský fotbalista Dávid Hancko (24) se stali pyšnými rodiči malého Adama. Je logické, že novopečený otec chce být v takový okamžik s rodinou. Na Slovensku ho ale kvůli tomu někteří lidé kritizují.

Je důležitější práce, nebo rodina? To je pro mnohé jedince složitá otázka. Slovenský fotbalista Dávid Hancko si jasně vybral a nyní musí čelit kritice, která se mu neposlouchá vůbec dobře. A v tuto chvíli zřejmě ani není příliš vhodná...

Sestra Karolíny Plíškové přivedla na svět malého Adama a spokojení manželé zažívají nejkrásnější chvíle, jaké člověka v životě mohou potkat. To si ale nemyslí trenér slovenské reprezentace Štefan Tarkovič, podle něhož je na prvním místě fotbal. Trenér nechápe, jak se Hancko mohl omluvit z reprezentačního srazu.

Slovenskou reprezentaci po pádu do nižší třídy Ligy národů čekají zápasy s Běloruskem, Kazachstánem a Ázerbájdžánem. Hancko na všechny reprezentační akce dosud jezdil, nyní se ale omluvil z rodinných důvodů. Být s manželkou a synem vyhodnotil ve svém životě jako prioritu.

„Hancko se omluvil z osobních důvodů a bude nám chybět. Je to pro mě komplikace, protože jsme s ním počítali do základu. Je to také trochu zklamání, ale je to jeho rozhodnutí. Nechci o něm moc polemizovat. Já potřebuji, aby hráči byli motivovaní a připravení podat nejlepší výkon,“ zaskočil novináře na tiskové konferenci Štefan Tarkovič. Jeho slova mimo jiné přinesl web isport.cz. Nutno poznamenat, že ani jeden ze soupeřů slovenské reprezentace nemá světové parametry a očekávají se nudné zápasy, ve kterých téměř o nic nepůjde.

Podívejte se na video k porodu další známé tenistky:

Národní tým je pocta, říká bývalý reprezentant Marek Sapara

Tarkovič není jediný, kdo se do novopečeného tatínka pustil. Kvalitního obránce na Slovensku kritizovali i další lidé, kteří jsou spojení s tamější fotbalovou scénou.

„Každý z nás má rodiny a nějaké rodinné povinnosti, ale reprezentace je reprezentace. Je pocta reprezentovat zemi v tak důležitých zápasech, jaké nás čekají. A je důležité, aby mužstvo bylo pohromadě. Vnímám to jako takovou omluvu přes prsty,“ řekl v rozhovoru pro Šport.sk bývalý slovenský reprezentant Marek Sapara.

Dávid Hancko v minulosti reprezentaci nikdy neodmítal. Chyběl jen kvůli zranění či karetnímu trestu. Z rodinných důvodů se omluvil poprvé.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.