Pětinásobná máma zaskočila dokonalou postavou: Ukázala tělo pár týdnů po porodu

Chontel Duncan (32) je fitness trenérka z Austrálie a pětinásobná maminka. Na svých sociálních sítích nedávno sdílela šokující proměnu. Jen pár týdnů po porodu dvojčat se totiž dostala na svou původní váhu. Jak to dokázala?

Australanka je jasným důkazem toho, že když se chce, všechno jde. Jen člověk nesmí být líný a musí mít chuť makat. Chontel se během šestapadesáti dnů dostala na svou váhu před otěhotněním. Na svých sociálních sítích se s fanoušky podělila nejenom o praktické tipy na cvičení, ale sdílí tam také svůj jídelníček. A světě div se, tato maminka jí až osmkrát denně. Ukazuje, jak to s tělem vypadá, když se člověk hýbe.

„Nebylo to jednoduché s pěti dětmi, kterým jsem se musela a chtěla věnovat co nejvíc. Cvičila jsem i ve chvílích, kdy jsem se v noci s ohledem na novorozená dvojčata téměř nevyspala. Zkrátka jsem zatnula zuby a chtěla změnu. A šlo to,“ popsala své odhodlání Australanka prostřednictvím svého Instagramu.

Podívejte se, jaké diety drží celebrity:

Cvičení během těhotenství

Chontel cvičení zkrátka miluje, tomu nasvědčuje i fakt, že je hrdou majitelkou vlastního fitness centra. Díky tomu, že netrpí žádnými zdravotními problémy, se nebála cvičit ani během těhotenství. Je to pro ni zkrátka životní styl, bez kterého už si den nedokáže představit. „Jde o to, že když můžeme a máme prostor, měli bychom toho využít i v těhotenství. Nesedět, neležet u televize. Protože být v kondici se nám po porodu neskutečně hodí,“ sdělila svým fanouškům.

Po porodu se dostala do posilovny zhruba čtyřikrát týdně, ale podle svých vlastních slov by ženám, které se chtějí dostat do kondice, bohatě stačilo cvičení třikrát v týdnu. Pauzu od cvičení si dala, když bojovala s koronavirem. Průběh u ní nebyl jednoduchý a své sledující nabádala k tomu, aby byli opatrní a po nemoci cvičili pomaleji a s lehkými činkami. „Musela jsem to překonat, nebylo mi dobře. A v té chvíli jsem myslela na své tělo a zdraví a nic nelámala přes koleno. To nemá smysl,“ dodala.

Kromě cvičení se snaží samozřejmě také zdravě stravovat. Pokud byste si mysleli, že hladoví, jste na omylu. Jí až osmkrát denně a na svém Instagramu se s fanoušky občas podělí i o svůj jídelníček. Dopřeje si bez výčitek i nějakou tu sladkost. Je například velkou milovnicí zmrzliny, kterou si dá s chutí i večer.

Sdílejte článek
Štítky Austrálie porod Instagram těhotenství mateřství cvičení sociální síť maminka fitness dvojče Chontel Duncan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.