Celebrity

10. července 2022 10:33

Tomáš Durčák

Úsměvy a doteky. Kvitová se ve Varech poprvé veřejně ukázala s Jiřím Vaňkem

Zakončení letošního filmového festivalu v Karlových Varech se neslo v duchu zahraničních oscarových hvězd či předání čestného ocenění herci Bolku Polívkovi. Červený koberec před samotným ceremoniálem však dal celebritám ideální příležitost předvést se veřejně se svými partnery. Využila toho mimo jiné Petra Kvitová.

Vztah české tenistky s jejím o 12 let starším trenérem Jiřím Vaňkem samozřejmě není žádným tajemstvím. Sama ho přiznala loni v srpnu, ale šuškalo se o něm již mnohem dříve. Petra je nicméně známá tím, že si své soukromí poměrně chrání, a tak se fanoušci například první společné fotografie páru dočkali až zhruba půl roku poté, co vztah vyšel najevo.

Právě červený koberec před Hotelem Thermal však pár využil k tomu, aby si takzvaně odbyl svou společenskou premiéru a poprvé se ukázal před zraky veřejnosti ruku v ruce. A na malou pozornost fotografů si rozhodně oba stěžovat nemohli.

„Děkuji panu Bartoškovi a panu Muchovi za pozvání na filmový festival v Karlových Varech. Moc jsme si to užili a bylo nám ctí být součástí slavnostního ukončení,“ napsala Petra Kvitová na svůj Instagram, kde označením návrhářky Beaty Rajské naznačila, kdo stál za jejími světlými šaty s průhlednými rukávy.

Na dítě zatím Kvitová nemá ani pomyšlení

„Byli jsme se projít, nasát tu atmosféru. Bylo to fajn vidět to jinýma očima,“ řekla v krátkém rozhovoru Kvitová pro Blesk.cz. Mimo jiné podotkla, že na společného potomka s partnerem Jiřím zatím vůbec nemyslí a chce se i nadále věnovat pouze sportu: „Ještě hraju tenis, vždycky se soustředím jen na jednu věc,“ vysvětlila Kvitová, čímž tak trochu naznačila, že rodinu plánuje spíš až po konci aktivní kariéry.

Slavnostní prostředí festivalu a atmosféra Varů jí zároveň poskytly skvělý způsob, jak zapomenout na letošní nevydařený Wimbledon, z nějž si v minulosti odnesla dva tituly. Letos se jí šance na třetí uzavřely před branami osmifinále. A první veřejné rande naznačuje, že to Petra Kvitová už s Jiřím Vaňkem bere opravdu vážně a chce, aby ji veřejnost naplno vnímala nejen jako jeho svěřenkyni, ale i partnerku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.