Celebrity

9. července 2022 18:57

Tomáš Durčák

Závěr Varů opanovaly oscarové hvězdy. Zářili ale i půvabná Peštová s Haberou

Již po padesáté šesté se dnes Karlovy Vary rozloučí se zdejším mezinárodním filmovým festivalem i všemi jeho hosty. Na závěrečný červený koberec dorazily všechny největší hvězdy festivalu i široká plejáda československých celebrit. Kdo nejvíce zaujal?

Největší pozornosti se jako již tradičně těšili zejména významní zahraničí hosté. Mezi nimi letos jednoznačně dominují australský herec a držitel Oscara i Emmy Geoffrey Rush (71), kterého můžete znát jako kapitána Barbossu z Pirátů v Karibiku, a rovněž americký oscarový herec Benicio del Toro (55).

Pozadu v eleganci však nezůstaly ani tuzemské celebrity. Blesky fotoaparátů přitáhl mimo jiné famózně vypadající pár Daniela Peštová (51) a Pavol Habera (60). Modelka a hudebník předvedli, jak má vypadat skvěle sehraná elegance v černé barvě.

Nemalou pozornost na sebe přitáhly také páry, o které má veřejnost velký zájem, neboť se příliš často na veřejnosti ruku v ruce neobjevují. Na červeném koberci se však ukázaly v plné parádě, jako by před světem neměly co skrývat. Takto hrdě orazili společně například Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (25).

Další pár, za kterým se lidé se zájmem otáčeli, tvořila tenistka Petra Kvitová (32) a její trenér a bývalý profesionální tenista Jiří Vaněk (44). Petra před týdnem před branami osmifinále vypadla z Wimbledonu, a tak na svůj turnajový nezdar přijela zapomenout do Varů, kde na červený koberec vstoupila ve světlých šatech bez výstřihu.

Bez motýlka dorazil jako jeden z mála pánů Adam Mišík (25), který se rozhodl pouze pro kravatu, byť ji chytře schoval do stejnobarevné košile. Podobně maskovanou ozdobu krku, avšak tentokrát již v podobě očekávaného motýlka, zvolila také aktuální jednička českého MMA Jiří Procházka (29). Ten na závěr KVIFF dorazil i přesto, že ho aktuálně trápí zraněná levá ruka a že jeho přítelkyně Kamila se zřejmě zúčastnit nemohla.

Další zuřivou vlnu mačkání fotoaparátů opět spustila také Veronika Žilková (60), které i na závěr festivalu dělala garde její nesmírně půvabná dcera Kordula Stropnická (16). Ta zaujala na festivalu svým sympatickým vzhledem již v předchozích dnech a je zcela jasné, že podědila stejné modelingové geny jako její starší sestra Agáta (37).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.