Celebrity

9. července 2022 18:57

Tomáš Durčák

Závěr Varů opanovaly oscarové hvězdy. Zářili ale i půvabná Peštová s Haberou

Již po padesáté šesté se dnes Karlovy Vary rozloučí se zdejším mezinárodním filmovým festivalem i všemi jeho hosty. Na závěrečný červený koberec dorazily všechny největší hvězdy festivalu i široká plejáda československých celebrit. Kdo nejvíce zaujal?

Největší pozornosti se jako již tradičně těšili zejména významní zahraničí hosté. Mezi nimi letos jednoznačně dominují australský herec a držitel Oscara i Emmy Geoffrey Rush (71), kterého můžete znát jako kapitána Barbossu z Pirátů v Karibiku, a rovněž americký oscarový herec Benicio del Toro (55).

Pozadu v eleganci však nezůstaly ani tuzemské celebrity. Blesky fotoaparátů přitáhl mimo jiné famózně vypadající pár Daniela Peštová (51) a Pavol Habera (60). Modelka a hudebník předvedli, jak má vypadat skvěle sehraná elegance v černé barvě.

Nemalou pozornost na sebe přitáhly také páry, o které má veřejnost velký zájem, neboť se příliš často na veřejnosti ruku v ruce neobjevují. Na červeném koberci se však ukázaly v plné parádě, jako by před světem neměly co skrývat. Takto hrdě orazili společně například Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (25).

Další pár, za kterým se lidé se zájmem otáčeli, tvořila tenistka Petra Kvitová (32) a její trenér a bývalý profesionální tenista Jiří Vaněk (44). Petra před týdnem před branami osmifinále vypadla z Wimbledonu, a tak na svůj turnajový nezdar přijela zapomenout do Varů, kde na červený koberec vstoupila ve světlých šatech bez výstřihu.

Bez motýlka dorazil jako jeden z mála pánů Adam Mišík (25), který se rozhodl pouze pro kravatu, byť ji chytře schoval do stejnobarevné košile. Podobně maskovanou ozdobu krku, avšak tentokrát již v podobě očekávaného motýlka, zvolila také aktuální jednička českého MMA Jiří Procházka (29). Ten na závěr KVIFF dorazil i přesto, že ho aktuálně trápí zraněná levá ruka a že jeho přítelkyně Kamila se zřejmě zúčastnit nemohla.

Další zuřivou vlnu mačkání fotoaparátů opět spustila také Veronika Žilková (60), které i na závěr festivalu dělala garde její nesmírně půvabná dcera Kordula Stropnická (16). Ta zaujala na festivalu svým sympatickým vzhledem již v předchozích dnech a je zcela jasné, že podědila stejné modelingové geny jako její starší sestra Agáta (37).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.