Celebrity

2. července 2022 09:30

redakce Prima Ženy

Módní alarm Anny Tejklové: Kdo si zavařil ve Varech a kdo byl vroucí hvězda?

Módní alarm tentokrát návrhářka Anna Tejklová zaměřila na modely v Karlových Varech. Podívejte se, co si myslí o minimalismu Jitky Schneiderové či stylu manželů Bartoškových. Anna Tejklová též zhodnotila, jak se výstup na červeném koberci vydařil Jiřině Bohdalové.

Milé čtenářky a milí čtenáři. Móda je radost, fantazie a možnost, jak potěšit sebe i svět. Nechci nikomu říkat, co si smí a nesmí oblékat, ale ráda na příkladech ukážu, co se dá případně udělat lépe, a podělím se s vámi o všechny triky, které jsem za léta práce se ženami a sama se sebou nasbírala v oblasti módy a stylu. Můj cíl je vnést mezi lidi více radosti, sebedůvěry a krásy.

Manželé Bartoškovi

Jestli si někdo zaslouží korunku módní hvězdy, je to paní Bartošková, která by v tomto modelu obstála i na Oscarech. Moc se mi na jejích klasických a žensky volánkových šatech líbí punkový žlutý pruh přes prsa a žluté detaily na spodní části šatů. Originální prvek, který dodal celku moderní říz. Povšimněme si, prosím, také zlatých sandálků s otevřenou špičkou – kolik dobré práce s výsledným vzhledem udělaly. Špičaté zavřené lodičky by model zabily. I další doplňky jsou dotažené. Ředitel karlovarského festivalu Jiří Bartoška by mohl sám psát o módě asi nejlíp, protože viděl tolik velké večerní jako málokdo. Není divu, že se obléci umí, klasický pánský smoking z módy nikdy nevyjde. Krásná dvojice, každý koberec by pod nimi zčervenal.

Alena Mihulová

U sympatické herečky Aleny Mihulové je škoda následujících detailů: Na první pohled mne do očí praštily boty a poměrně krátké dlouhé šaty. Ne, to není chyba tisku, dlouhé šaty na takovouto příležitost by klidně mohly být delší. K rozparku budou také vždy vypadat lépe sandálky na podpatku s otevřenou špičkou. Prodlouží nohy a jsou elegantnější, obzvláště když se jedná o ženu nižšího vzrůstu. Jinak jsou šaty moc hezké, omlazující a moderní bílá barva herečce sluší, šněrování je zábavný detail. Zlatá se k bílé hodí perfektně, takže to se povedlo.

Jak probíhalo zahájení karlovarského festivalu?

Tereza Ramba

Tento model herečky Terezy Ramby mi připomíná převlek táborové vedoucí: Když chcete dětem u táboráku zahrát ducha, ale máte k dispozici jen omezené prostředky, tedy zmuchlané prostěradlo a uzlovačku. Takže na táborového ducha je to bomba, nehty nenalakované, účes ze spacáku a doplňky v mrtvolných barvách. Na červený koberec mi to ale přijde trochu neuctivé.

Jitka Schneiderová

Herečka Jitka Schneiderová má svůj styl, kterého se dlouhodobě drží. A minimalismus umí nosit na vysoké úrovni. Samotnou mě překvapuje, že barvy jako béžová a černá spolu můžou vypadat i dobře, jako je tomu zde. Řasený top s vlečkou je tak originální a neokoukaný, že nenápadná barva nakonec vůbec nevadí. Saténové černé kalhoty působí luxusně, dohromady je z toho model hodný červeného koberce. A nejvíc se mi líbí rodina stříbrných hadů, která jí obtáčí krk, zápěstí i prsty.

Jiří Macháček s manželkou

Z této dvojice je na první pohled hvězdnější a upravenější herec Jiří Macháček. Oblékl elegantní a zároveň zábavný model, není mu co vytknout. Jeho ženě bych ale s radostí vyměnila ten domnělý pytel na odpadky za nějakou elegantní kabelku, tato totiž celkovému vzhledu dost zaškodila. Na hezké výrazné ženě by se určitě vyjímaly lépe hezké a výrazné šaty, tyto paní Macháčkové přidaly zbytečně roky a kila, která nemá. Alespoň ji ale chválím, že má ty stále omílané boty s otevřenou špičkou.

Jiřina Bohdalová

Jedna z největších českých hereckých hvězd Jiřina Bohdalová vynesla velmi barevný model. A dobře udělala. Fialová je trendy, šaty mají dobře a akorát udělaný výstřih, který opticky prodlužuje krk a sluší jí. Barevné dlouhé sako působí svěžím dojmem, oceňuji i do vzoru sladěný šátek, který herečka drží v ruce. V té ale drží i kabelku, u níž evidentně překážel popruh. Pro účely červeného koberce je většinou nejlepší psaníčko nebo malá kabelka s držátkem do ruky. Celkový dojem je ale moc hezký, elegantní a veselý. Paní Bohdalová měla také jako jedna z mála žen odvahu obléct si pořádné divoké barvy, což je sympatické.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.