Celebrity

1. července 2022 19:07

Josef Šťastna

Zahájení festivalu v Karlových Varech: Jiřina Bohdalová zastínila i mladší kolegyně

Zahajovací ceremoniál KVIFF

V Karlových Varech v pátek večer proběhlo slavnostní zahájení tradičního filmového festivalu. Na červeném koberci zazářila řada slavných herců a hereček. O velkou pozornost se zasloužila energií nabitá Jiřina Bohdalová (91). Ta svou vitalitou dokázala zastínit i mnohem mladší kolegyně.

Již 56. ročník velkého filmového svátku byl zahájen v pátek večer pod zamračenou oblohou. Organizátoři se modlili, aby slavnostní okamžik nezničily hrozící bouřky.

Jako první si o pozornost fotografů řekl prezident festivalu Jiří Bartoška s okouzlující manželkou Andreou. Za ním na červený koberec vstoupil Marek Eben, který dělal doprovod bývalé první dámě Livii Klausové, jež do Karlových Varů jezdí pravidelně.

Dámy měly opět těžké hlavy z volby outfitu

Zejména dámy měly těžkou hlavu z toho, jak v dusném počasí neprohrát souboj s róbami a make-upem. Muži se zase snažili působit světovým dojmem, aby jejich obleky nevypadaly provinčně.

I když si o pozornost fotografů výrazně řekly Teraza Ramba, Jitka Schneiderová či Jana Plodková, možná největší potlesk od fanoušků sklidila „nesmrtelná teta“ Jiřina Bohdalová, která červený koberec rozzářila velkou dávkou energie a také až rošťáckým úsměvem.

Sledujte dále web Prima Ženy. Již v sobotu dopoledne totiž přineseme kritický pohled módní návrhářky Anny Tejklové, která kolem celebrit rozhodně nebude našlapovat po špičkách.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.