Celebrity

12. března 2022 10:38

Zuzana Schneidewind

Jitka Schneiderová v roli drsné kuplířky: Velmi jsem si to užila

Duch (6) - Jitka Schneiderová v roli obchodnice s bílým masem

Herečka s milým úsměvem je známá vytříbeným stylem oblékání. A co ty nevkusné zlaté řetězy? Pro roli šéfky produkce, která se zabývá filmy pro dospělé, to jinak nešlo. Podívejte se už teď v exkluzivní ukázce, jak postava kuplířky Jitce Schneiderové padla.

V momentě, kdy jsou nalezeny části těla obávaného obchodníka s bílým masem, se na dálnici vybourají tři herečky filmů pro dospělé. „Náhoda“ dvojici detektivů v podání Marty Dancingerové a Štěpána Benoniho zavede až k záhadné Julii Brodrovové (Jitka Schneiderová), bohaté produkční, která je šelmou v pornoprůmyslu.

„V okamžiku, kdy jsem si přečetla scénář, jsem si řekla, že bude zábavné takovou postavu hrát. Je to neotřelá dáma a myslím, že si na mě z produkce vzpomněli, protože jsem s celou tou partou už točila jiný seriál,“ prozrazuje Jitka Schneiderová, která se své role zhostila s grácií. „Hned na kostýmní zkoušce pro mne Vladimíra Fomínová připravila, jak bude Julia vypadat. Přidala ty brutální zlaté šperky. Jsem ráda, že jsme se shodly hned. Velmi jsem si to užila. Naše práce je skvělá v tom, že si můžeme vyzkoušet cokoliv – byla to pro mě malá radost si tohle zahrát,“ přiznává herečka, která tak měla možnost opět se potkat s kolegou Predragem Bjelacem coby duchem mafiána. „Jsem milovnice Harryho Pottera, tedy moje dcera víc, tak jsem byla ráda, že jsem se setkala s Predragem,“ dodává.

Natáčení připravilo herečce i jednu opravdu vyostřenou scénu, v níž na její hlavu kolega Radim Jíra míří zbraní. „Snažila jsem se, aby i tahle scéna korespondovala s celou situací, která se v tom díle odehrála. Řešili jsme to s režisérem Robem Švédou. Musím říct, že to byla skvělá práce celého týmu, včetně kameramanů, osvětlovačů a dalších – je to souhra toho, kdy vás někdo dobře vede, máte podobný úhel pohledu na herectví a na to, jaký má být výsledek, plus máte skvělý tým. Mluvím o nich záměrně, protože můžete hrát jako pánbůh, ale když to někdo neumí správě zachytit, sestříhat nebo režírovat, nemusí to dopadnout tak skvěle, jak čekáte, a nemáte tak dobrý pocit,“ přiznává Jitka Schneiderová. I proto hodně dá na to, kdo ji do projektů oslovuje. „Tady se to povedlo a těším se, jak ten díl dopadl – určitě se na něj podívám,“ prozrazuje. A vy můžete také. Duch přichází opět v sobotu večer na Primě a tentokrát právě i s Jitkou Schneiderovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.