Celebrity

22. srpna 2022 11:30

Tomáš Durčák

Hubená Pavla Tomicová řeší rozpad manželství. Její muž ji po 19 letech opustil

Populární herečka Pavla Tomicová, kterou znáte ze seriálů ZOO nebo Slunečná, se má proč radovat. K červnovým 60. narozeninám si nadělila štíhlou postavu, celkově se jí podařilo zhubnout 35 kilogramů. Byť se na první pohled zdá, že jí vše klape, nyní zřejmě bude čelit velké nepříjemnosti – rozvodu.

Jak informoval deník Blesk, herečka se rozešla se svým manželem Ondřejem Malým (56) a vše nasvědčuje tomu, že neopravitelný vztah směřuje po 19 letech manželství k rozvodu. Jeden z příbuzných Tomicové deníku vypověděl, že manželská krize je trápila už loni.

První problémy měly začít už v září a v prosinci vše vyústilo v Ondřejův odchod. „Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte. Není na tom dobře,“ citoval Blesk svůj zdroj. Pavla Tomicová má s Ondřejem Malým dceru Anežku (22). Syna Adama (29) má Tomicová z předcházejícího vztahu. Jelikož jsou oba herci, asi nikoho nepřekvapí, že se seznámili v divadle. Podle Pavly šlo o lásku na první pohled.

Tomicová konečně porazila nadváhu

Ve svém životě zažila kromě mnoha vrcholů i nějaké ty pády. Velmi dlouhou dobu například bojovala s nadváhou, a to zejména proto, že kvůli náročné práci dlouhodobě dosytosti jedla až večer. Podstoupila již také celou řadu diet. K zásadní změně ji však donutila až diagnóza cukrovky.

Až poté se jí – jak sama přiznává – podařilo pochopit, že zásadní roli v udržování správné hmotnosti hraje i psychika. „Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nechybělo,“ řekla pro Prima Ženy. K úspěšnému úbytku kilogramů jí nepochybně pomohl i její věčný optimismus a nezaměnitelný smích, který znají velmi dobře nejen její kolegové, ale i všichni fanoušci.

Připomeňte si autentický smích veselé Pavly Tomicové v následujícím videu:

Vztahovou krizi možná naznačila už ve Varech

Než se s manželem Ondřejem dali dohromady jako pár, byli velmi dobří přátelé a okolí je prý označovalo jako „bratra a sestru“. Mohl za to fakt, že si náramně rozuměli a jeden druhému pomáhali se vším, s čím bylo potřeba.

A když se z nich konečně stali partneři, byli od sebe vždy neodlučitelní – včetně vyrážení do společnosti. Když Pavla měla jakoukoli důležitou premiéru, Ondra nikdy nechyběl po jejím boku jako doprovod. Právě proto se první fámy o tom, že by v tomto vztahu mohlo něco skřípat, objevily už na začátku léta.

Pavla Tomicová totiž na Mezinárodní filmový festival do Varů dorazila představit svůj nový film A pak přišla láska, v němž ztvárnila hlavní roli. A přesto, že se zde naplno pochlubila svou novou hubenou postavou, manžel po jejím boku chyběl.

Nic o rozvodu zatím oficiálně není známo. Nezbývá tedy než doufat, že k sobě Pavla a Ondra po 19 letech společného soužití dokážou opět najít cestu, a nakonec to bude právě manžel, díky komu bude populární herečka opět šťastná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.