Celebrity

22. srpna 2022 11:30

Tomáš Durčák

Hubená Pavla Tomicová řeší rozpad manželství. Její muž ji po 19 letech opustil

Populární herečka Pavla Tomicová, kterou znáte ze seriálů ZOO nebo Slunečná, se má proč radovat. K červnovým 60. narozeninám si nadělila štíhlou postavu, celkově se jí podařilo zhubnout 35 kilogramů. Byť se na první pohled zdá, že jí vše klape, nyní zřejmě bude čelit velké nepříjemnosti – rozvodu.

Jak informoval deník Blesk, herečka se rozešla se svým manželem Ondřejem Malým (56) a vše nasvědčuje tomu, že neopravitelný vztah směřuje po 19 letech manželství k rozvodu. Jeden z příbuzných Tomicové deníku vypověděl, že manželská krize je trápila už loni.

První problémy měly začít už v září a v prosinci vše vyústilo v Ondřejův odchod. „Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte. Není na tom dobře,“ citoval Blesk svůj zdroj. Pavla Tomicová má s Ondřejem Malým dceru Anežku (22). Syna Adama (29) má Tomicová z předcházejícího vztahu. Jelikož jsou oba herci, asi nikoho nepřekvapí, že se seznámili v divadle. Podle Pavly šlo o lásku na první pohled.

Tomicová konečně porazila nadváhu

Ve svém životě zažila kromě mnoha vrcholů i nějaké ty pády. Velmi dlouhou dobu například bojovala s nadváhou, a to zejména proto, že kvůli náročné práci dlouhodobě dosytosti jedla až večer. Podstoupila již také celou řadu diet. K zásadní změně ji však donutila až diagnóza cukrovky.

Až poté se jí – jak sama přiznává – podařilo pochopit, že zásadní roli v udržování správné hmotnosti hraje i psychika. „Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nechybělo,“ řekla pro Prima Ženy. K úspěšnému úbytku kilogramů jí nepochybně pomohl i její věčný optimismus a nezaměnitelný smích, který znají velmi dobře nejen její kolegové, ale i všichni fanoušci.

Připomeňte si autentický smích veselé Pavly Tomicové v následujícím videu:

Vztahovou krizi možná naznačila už ve Varech

Než se s manželem Ondřejem dali dohromady jako pár, byli velmi dobří přátelé a okolí je prý označovalo jako „bratra a sestru“. Mohl za to fakt, že si náramně rozuměli a jeden druhému pomáhali se vším, s čím bylo potřeba.

A když se z nich konečně stali partneři, byli od sebe vždy neodlučitelní – včetně vyrážení do společnosti. Když Pavla měla jakoukoli důležitou premiéru, Ondra nikdy nechyběl po jejím boku jako doprovod. Právě proto se první fámy o tom, že by v tomto vztahu mohlo něco skřípat, objevily už na začátku léta.

Pavla Tomicová totiž na Mezinárodní filmový festival do Varů dorazila představit svůj nový film A pak přišla láska, v němž ztvárnila hlavní roli. A přesto, že se zde naplno pochlubila svou novou hubenou postavou, manžel po jejím boku chyběl.

Nic o rozvodu zatím oficiálně není známo. Nezbývá tedy než doufat, že k sobě Pavla a Ondra po 19 letech společného soužití dokážou opět najít cestu, a nakonec to bude právě manžel, díky komu bude populární herečka opět šťastná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.