Celebrity

5. července 2022 14:06

Josef Šťastna

Pavla Tomicová shodila 35 kilogramů. Nyní prozradila, jak docílila velké proměny

Pavla Tomicová má nezaměnitelný smích

Pavla Tomicová (60), která září v seriálu ZOO, překvapila během nedávných oslav svých narozenin fanoušky velmi štíhlou postavou. Zejména ženy hodně zajímalo, jak je možné, že dříve plnoštíhlá herečka dokázala tak radikálně zhubnout. Nyní prozradila, že za její proměnou stojí úprava jídelníčku.

Oblíbená herečka a maminka dvou dětí oslavila nedávno 60. narozeniny, které by jí fanoušci seriálu ZOO asi nehádali. Manželka herce Ondřeje Malého umí stárnout s noblesou a navíc se jí podařilo výrazně zhubnout.

Pro web Prima Ženy popsala, že boj s nadváhou byl u ní věčný. Byla zvyklá celý den prožít v pracovním zápřahu a večer se pořádně nadlábnout. Herečka neskrývá, že vyzkoušela všechny možné diety, než přišla na to, že významnou roli v udržování hmotnosti hraje i psychika.

„Během jedné kúry mi k mému překvapení pan dietolog řekl, že jsem podvyživená, což by mě ani ve snu nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím. Že žádné diety držet nemusím, ale měla bych se naopak pořádně nadlábnout. Neměla jsem zkrátka ten správný režim. Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nikdy nechybělo,“ popsala herečka pro Prima Ženy. Pro deník Blesk později dodala, že dole má nyní přesně 35 kilogramů.

Pavla Tomicová je vášnivou kuchařkou

Pavla Tomicová je doma vášnivou kuchařkou a ráda rozmazluje bříška svých nejbližších. Sama se ale musí hlídat. Její stravovací návyky ovlivnil i fakt, že jí byla diagnostikována cukrovka. Ze svého života tak téměř vyhnala sladkosti.

Herečka je velkou inspirací nejen pro veřejnost, ale také pro své kolegy na place. Ti milují její originální smích i pozitivní náladu. Kolegové ze seriálu ZOO jí rádi odpustili, že při oslavě 60. narozenin odmítla dort. Když se jí podařilo takto zhubnout, chce si figuru udržet.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.