Seriály a filmy

7. března 2022 05:52

red

Slunečná skončila a fanoušci smutní. Jak na oblíbený seriál vzpomínají?

Slunečná (160) - Já Slib. A jak to bylo u Týny?

Konec seriálu Slunečná nebyl smutný jen pro herce a natáčecí štáb, lítost cítí i fanoušci seriálu. Jak se o Slunečné vyjadřují na sociálních sítích?

O tom, že se Týna, Janek a další ze statku Slunečná nesmazatelně vryli do paměti televizních diváků, není pochyb. Svědčí o tom i vyjádření fanoušků na sociálních sítích. Dva roky, kdy se na obrazovkách Slunečná pravidelně objevovala, hodnotí fanoušci jako „nádherné“, jak psala například Valentina Říhová.

Konec Slunečné přinesl i slzy

Fanoušci konce seriálu upřímně litují, s posledním dílem došlo u některých i na slzy. „Byl to nádherný seriál a poslední díl jsem celý probrečela, padaly slzičky dojetí,“ vyznala se Anna Hakelová.

Někteří z fanoušků by měli pro FTV Prima radu: „Byl to prima seriál, nemůžete natočit další díly, prosím?“ přišla s nápadem Věra Blokšová Náhlíková. „To je škoda. Byl to jeden z nejhezčích a oddechových seriàlů. Bylo super i obsazení. Chtělo by to pokračování,“ souhlasila i Šárka Balíková.

Ovšem ne všichni si myslí, že by se měl ze Slunečné stát nekonečný seriál a jeho závěr –⁠ ač s těžkým srdcem –⁠ kvitují. Vlaďka Jelínková například napsala: „Také mi seriál chybí, ale jsem ráda že to takto ukončili. Jako v pohádce. Kdyby to pokračovalo, už by to třeba nebylo tak hezké. Viz jiné nekonečné seriály.“

Týna, Janek, ale i milovaná Hana

Fanouškům samozřejmě chybí i jejich oblíbení hrdinové. „Seriál mi chybí, všichni herci mně přirostli k srdci, hlavně Týna a Janek. Vždy jsem se těšila na úterý a čtvrtek, kdy se seriál vysílal. Někomu se to nelíbilo, ale tak to je. Každému se nelíbí to, co druhému, ale nikdo nikoho nenutil se na to koukat, vysílaly se i jiné programy. Hercům přeji hodně zdraví a hodně pěkných seriálů. Týně přeji hodně štěstí v jejím vztahu s panem Přemkem a Jankovi, aby našel tu pravou lásku,“ vyznala se Zdena Tlustá.

„Pro mě to byl super seriál a díky všem hercům, které mám moc ráda. Moc jsem se bavila a vždy se těšila na další díl. P.S.: Bez paní Holubové by to nemělo ty grády a strašně moc se mi v té roli líbila,“ píše Oldřiška Temerová o roli Evy Holubové alias Hany Schwartzmüllerové.

Připomeňte si svou oblíbenou Slunečnou on-line v archivu iPrima!

Podobné články


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.