Seriály a filmy

7. března 2022 05:52

red

Slunečná skončila a fanoušci smutní. Jak na oblíbený seriál vzpomínají?

Slunečná (160) - Já Slib. A jak to bylo u Týny?

Konec seriálu Slunečná nebyl smutný jen pro herce a natáčecí štáb, lítost cítí i fanoušci seriálu. Jak se o Slunečné vyjadřují na sociálních sítích?

O tom, že se Týna, Janek a další ze statku Slunečná nesmazatelně vryli do paměti televizních diváků, není pochyb. Svědčí o tom i vyjádření fanoušků na sociálních sítích. Dva roky, kdy se na obrazovkách Slunečná pravidelně objevovala, hodnotí fanoušci jako „nádherné“, jak psala například Valentina Říhová.

Konec Slunečné přinesl i slzy

Fanoušci konce seriálu upřímně litují, s posledním dílem došlo u některých i na slzy. „Byl to nádherný seriál a poslední díl jsem celý probrečela, padaly slzičky dojetí,“ vyznala se Anna Hakelová.

Někteří z fanoušků by měli pro FTV Prima radu: „Byl to prima seriál, nemůžete natočit další díly, prosím?“ přišla s nápadem Věra Blokšová Náhlíková. „To je škoda. Byl to jeden z nejhezčích a oddechových seriàlů. Bylo super i obsazení. Chtělo by to pokračování,“ souhlasila i Šárka Balíková.

Ovšem ne všichni si myslí, že by se měl ze Slunečné stát nekonečný seriál a jeho závěr –⁠ ač s těžkým srdcem –⁠ kvitují. Vlaďka Jelínková například napsala: „Také mi seriál chybí, ale jsem ráda že to takto ukončili. Jako v pohádce. Kdyby to pokračovalo, už by to třeba nebylo tak hezké. Viz jiné nekonečné seriály.“

Týna, Janek, ale i milovaná Hana

Fanouškům samozřejmě chybí i jejich oblíbení hrdinové. „Seriál mi chybí, všichni herci mně přirostli k srdci, hlavně Týna a Janek. Vždy jsem se těšila na úterý a čtvrtek, kdy se seriál vysílal. Někomu se to nelíbilo, ale tak to je. Každému se nelíbí to, co druhému, ale nikdo nikoho nenutil se na to koukat, vysílaly se i jiné programy. Hercům přeji hodně zdraví a hodně pěkných seriálů. Týně přeji hodně štěstí v jejím vztahu s panem Přemkem a Jankovi, aby našel tu pravou lásku,“ vyznala se Zdena Tlustá.

„Pro mě to byl super seriál a díky všem hercům, které mám moc ráda. Moc jsem se bavila a vždy se těšila na další díl. P.S.: Bez paní Holubové by to nemělo ty grády a strašně moc se mi v té roli líbila,“ píše Oldřiška Temerová o roli Evy Holubové alias Hany Schwartzmüllerové.

Připomeňte si svou oblíbenou Slunečnou on-line v archivu iPrima!

Podobné články


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.