Nejmladší pár českého showbyznysu? David Gránský vybral ročnímu synovi nevěstu

Ze společné dovolené rodiny Davida Gránského (31) s tou Patricie Pagáčové (34) vzniklo roztomilé přátelství, které oba herci nadšeně komentují. Malému Mateovi Gránskému je totiž jeden rok a už má nevěstu.

David Gránský s manželkou Nikolou i ročním synkem Mateem rádi cestují. Svou nedávnou dovolenou v Turecku navíc spojili i s rodinou herečky Patricie Pagáčové, tedy s ní, jejím mužem a jejich dvouletou dcerou Bibianou.

Podívejte se také, jak vypadal Mateo Gránský v prosinci, kdy slavil své první Vánoce:

Webu Super.cz se David Gránský svěřil, že spolu trávili nečekané množství času. „Bylo to zas něco nového, bylo to fajn. Mysleli jsme, že budeme odděleně, že se budeme vídat jen třeba večer na drinku, až děti usnou, ale trávili jsme spolu celé dny,“ řekl.

Ženich Mateo a nevěsta Bibi?

Na dovolené v Turecku dospělé nejvíce potěšilo, jak si Mateo s Bibi rozumí. „Děti se skamarádily a těšíme se, až dorazí oni k nám na grilovačku, protože jsme v kontaktu a jsme kamarádi,“ popsal David Gránský, který má spoustu známých z řad slavných osobností. Na nedávné narozeninové oslavě Matea nechyběla například herečka Sandra Nováková nebo manželé Tomešovi.

Čtěte také: Sandra Nováková trávila čas s rodinou v náročných podmínkách. Žili jako táborníci

Pyšný tatínek malou Bibianu dokonce tituloval nevěstou pro svého synka. „Můžeme to tak titulovat. Mateo má nevěstu, vidíte ten titulek?“ řekl se smíchem oblíbený herec a moderátor webu Super.cz a opravdu si tím vysloužil článek, na který později reagovala i maminka Bibi Patricie Pagáčová. „Tak ať tedy přijde s kytkou. Nějak to vymyslíme,“ napsala Patricie Pagáčová s humorem sobě vlastním ve stories na Instagramu.

Sdílejte článek
Štítky láska David Gránský herec děti nevěsta Patricie Pagáčová (Solaříková) Mateo Gránský Bibiana Pagáčová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.