David Gránský ukázal fotky z dovolené. S manželkou teď žijeme hlavně synem, přiznal

Herec David Gránský je v poslední době na roztrhání, a i když ho zaměstnává práce, na svou rodinu si čas najde. S manželkou Nikolou už oslavil čtvrté výročí svatby a mají za sebou i první narozeniny syna. Nyní společně vyrazili za hranice – udělali si výlet do Španělska.

David Gránský měl s manželkou Nikolou čtvrté výročí svatby. Ačkoliv by pro rodinu dýchal, na velké oslavy v tomto směru příliš není. Na jednu stranu z důvodu časové vytíženosti, jelikož ho zaměstnávají pracovní povinnosti, a na druhou na tom podle všeho ani jeden z manželů příliš nelpí.

Mohlo by vás zajímat: David Gránský popsal nejtěžší chvíle. Se ženou přišli o miminko: Obrečeli jsme to

„To jsme neoslavili. Já jsem byl v Bratislavě, protože každý rok jsem přes naše výročí na Česko Slovensko má talent. Nikče ale přišla kytička. My si na to moc nepotrpíme, teď si plníme všechno přes toho malého a žijeme tím,“ přiznal pyšný tatínek webu Super.cz. Aktuálně rodinka vyrazila na výlet do prosluněné Barcelony, kde si užívají dovolenou a společný čas.

Narozeniny syna oslavili velkolepě

David Gránský je tatínkem od loňského června. Manželka Nikola přivedla na svět syna Matea a spokojená rodinka teď oslavila jeho první narozeniny ve společnosti nejlepších přátel a příbuzných. „Bylo to úžasné. Měli jsme krásnou, velikánskou oslavu se všema kamarádama,“ sdělila nadšeně Nikola.

Oslavu se dvojice pro syna rozhodla udělat s několikatýdenním zpožděním, nakonec ale byli rádi. „Sice o pár týdnů později, ale i tak jsme si neodpustili tu šanci uspořádat 1. narozeninovou oslavu. Byla by škoda, kdybychom to neudělali, protože jsme se mohli sejít s celou rodinou a skoro všemi přáteli u nás doma a bylo to nezapomenutelné,“ napsala žena Davida Gránského na Instagram.

Čtěte také: Vendula Pizingerová o dramatické dovolené. Dvakrát se nám převrátilo auto, prozradila

Manželé k sobě na zahradu pozvali i herecké kolegy, jako například Sandru Novákovou či Michaelu a Romana Tomešovy. „Ten jeden rok jsme oslavili velkolepě. Měli jsme firmu, co nám navezla skákací hrady, balonky, nádherný dort od sestry Alice Bendové. Byli tam kolegové s dětma, kamarádi,“ doplnil Gránský, kterého diváci znají například ze seriálu ZOO nebo Modrý kód.

David Gránský nejen o otcovství:

Sdílejte článek
Štítky děti oslava David Gránský celebrity Nikola Gránská dovolená rodina syn

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.