David Gránský ukázal fotky z dovolené. S manželkou teď žijeme hlavně synem, přiznal

Herec David Gránský je v poslední době na roztrhání, a i když ho zaměstnává práce, na svou rodinu si čas najde. S manželkou Nikolou už oslavil čtvrté výročí svatby a mají za sebou i první narozeniny syna. Nyní společně vyrazili za hranice – udělali si výlet do Španělska.

David Gránský měl s manželkou Nikolou čtvrté výročí svatby. Ačkoliv by pro rodinu dýchal, na velké oslavy v tomto směru příliš není. Na jednu stranu z důvodu časové vytíženosti, jelikož ho zaměstnávají pracovní povinnosti, a na druhou na tom podle všeho ani jeden z manželů příliš nelpí.

Mohlo by vás zajímat: David Gránský popsal nejtěžší chvíle. Se ženou přišli o miminko: Obrečeli jsme to

„To jsme neoslavili. Já jsem byl v Bratislavě, protože každý rok jsem přes naše výročí na Česko Slovensko má talent. Nikče ale přišla kytička. My si na to moc nepotrpíme, teď si plníme všechno přes toho malého a žijeme tím,“ přiznal pyšný tatínek webu Super.cz. Aktuálně rodinka vyrazila na výlet do prosluněné Barcelony, kde si užívají dovolenou a společný čas.

Narozeniny syna oslavili velkolepě

David Gránský je tatínkem od loňského června. Manželka Nikola přivedla na svět syna Matea a spokojená rodinka teď oslavila jeho první narozeniny ve společnosti nejlepších přátel a příbuzných. „Bylo to úžasné. Měli jsme krásnou, velikánskou oslavu se všema kamarádama,“ sdělila nadšeně Nikola.

Oslavu se dvojice pro syna rozhodla udělat s několikatýdenním zpožděním, nakonec ale byli rádi. „Sice o pár týdnů později, ale i tak jsme si neodpustili tu šanci uspořádat 1. narozeninovou oslavu. Byla by škoda, kdybychom to neudělali, protože jsme se mohli sejít s celou rodinou a skoro všemi přáteli u nás doma a bylo to nezapomenutelné,“ napsala žena Davida Gránského na Instagram.

Čtěte také: Vendula Pizingerová o dramatické dovolené. Dvakrát se nám převrátilo auto, prozradila

Manželé k sobě na zahradu pozvali i herecké kolegy, jako například Sandru Novákovou či Michaelu a Romana Tomešovy. „Ten jeden rok jsme oslavili velkolepě. Měli jsme firmu, co nám navezla skákací hrady, balonky, nádherný dort od sestry Alice Bendové. Byli tam kolegové s dětma, kamarádi,“ doplnil Gránský, kterého diváci znají například ze seriálu ZOO nebo Modrý kód.

David Gránský nejen o otcovství:

Sdílejte článek
Štítky děti oslava David Gránský celebrity Nikola Gránská dovolená rodina syn

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.