Celebrity

27. července 2023 12:00

Eliška Reiglová

Syn Davida Gránského oslavil první rok. Mateovi přišla popřát i řada celebrit

Moderátor a hvězda seriálu ZOO David Gránský (31) se už před více než rokem stal pyšným otcem. V létě 2022 jeho manželka Nikola přivedla na svět syna Matea, který rodičům od té doby dělá samou radost. K jeho prvním narozeninám se proto rozhodli, i když s malým zpožděním, uspořádat velkolepou oslavu.

Moderuje nejrůznější show, hraje v seriálu ZOO a do toho se věnuje svému malému synovi, kterého má s manželkou Nikolou. David Gránský je muž, který musí vědět, jak nakládat se svým časem. Společně s manželkou správně rozhodl, že i když s několikatýdenním zpožděním, je potřeba uspořádat oslavu ročnímu Mateovi.

Gránský mluví o roli otce jako o nejkrásnějším období v jeho životě a o prázdná slova rozhodně nejde. Mateo je pro něj i pro Nikolu středobodem vesmíru a na velkolepou oslavu, kterou mu uspořádali, pozvali mnoho svých blízkých. Nechyběli například ani manželé Tomešovi či herečka Sandra Nováková.

„Sice o pár týdnů později, ale i tak jsme si neodpustili tu šanci uspořádat 1. narozeninovou oslavu. Byla by škoda, kdybychom to neudělali, protože jsme se mohli sejít s celou rodinou a skoro všemi přáteli u nás doma a bylo to nezapomenutelné,“ napsala Nikola Gránská k videu z první sešlosti na počest synka.

Opožděná oslava

Velká slavnost sice proběhla o několik týdnů později a se skutečným dnem narození Matea tak nekorespondovala, ale chlapec si takového drobného detailu ve svém věku ani nevšimne. Ještě než David Gránský s manželkou tuto oslavu uspořádali, k narozeninám synka zveřejnili sestřih nejdůležitějších momentů synkova života a tím dojali všechny své blízké i fanoušky.

David Gránský promluvil nejen o otcovství:

Sdílejte článek
Štítky syn oslava narozeniny David Gránský Nikola Gránská Mateo Gránský

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.