Celebrity

27. července 2023 12:00

Eliška Reiglová

Syn Davida Gránského oslavil první rok. Mateovi přišla popřát i řada celebrit

Moderátor a hvězda seriálu ZOO David Gránský (31) se už před více než rokem stal pyšným otcem. V létě 2022 jeho manželka Nikola přivedla na svět syna Matea, který rodičům od té doby dělá samou radost. K jeho prvním narozeninám se proto rozhodli, i když s malým zpožděním, uspořádat velkolepou oslavu.

Moderuje nejrůznější show, hraje v seriálu ZOO a do toho se věnuje svému malému synovi, kterého má s manželkou Nikolou. David Gránský je muž, který musí vědět, jak nakládat se svým časem. Společně s manželkou správně rozhodl, že i když s několikatýdenním zpožděním, je potřeba uspořádat oslavu ročnímu Mateovi.

Gránský mluví o roli otce jako o nejkrásnějším období v jeho životě a o prázdná slova rozhodně nejde. Mateo je pro něj i pro Nikolu středobodem vesmíru a na velkolepou oslavu, kterou mu uspořádali, pozvali mnoho svých blízkých. Nechyběli například ani manželé Tomešovi či herečka Sandra Nováková.

„Sice o pár týdnů později, ale i tak jsme si neodpustili tu šanci uspořádat 1. narozeninovou oslavu. Byla by škoda, kdybychom to neudělali, protože jsme se mohli sejít s celou rodinou a skoro všemi přáteli u nás doma a bylo to nezapomenutelné,“ napsala Nikola Gránská k videu z první sešlosti na počest synka.

Opožděná oslava

Velká slavnost sice proběhla o několik týdnů později a se skutečným dnem narození Matea tak nekorespondovala, ale chlapec si takového drobného detailu ve svém věku ani nevšimne. Ještě než David Gránský s manželkou tuto oslavu uspořádali, k narozeninám synka zveřejnili sestřih nejdůležitějších momentů synkova života a tím dojali všechny své blízké i fanoušky.

David Gránský promluvil nejen o otcovství:

Sdílejte článek
Štítky syn oslava narozeniny David Gránský Nikola Gránská Mateo Gránský

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.