Celebrity

14. července 2023 11:20

Vanesa Havlíková

Sandra Nováková se vyfotila bez plavek. Ňadra jí zahaluje pouze stín

Oblíbená herečka Sandra Nováková (41) si léto obzvláště užívá. S manželem, režisérem Vojtěchem Moravcem (36), natáčí seriál v Chorvatsku, slunečné počasí si však vychutnává také v Česku. Na sociálních sítích nyní zveřejnila provokativní fotografii, na níž má svoje přednosti zakryté pouhým stínem.

Sandra Nováková s režisérem Vojtěchem Moravcem natáčejí na chorvatském ostrově Brač  šestidílný seriál Na vlnách Jadranu, v němž se představí coby policejní vyšetřovatelka. Přestože herečka pendluje mezi Prahou a Chorvatskem, léto si užívá.

Mohlo by vás zajímat: Jako z Pobřežní hlídky. Sandra Nováková oslnila fanoušky postavou v červených plavkách

„Je to koordinačně trochu náročnější, ale natáčení v Chorvatsku je krásné... Celý štáb je nesmírně milý, Chorvati se neustále usmívají a jsou natěšení, ale zároveň bych řekla, že mají oproti nám takové dovolenkové tempo,“ popsala před časem své první dojmy z natáčení herečka, která se do oblasti postupně zamilovala.

Podívejte se na natáčení seriálu Na vlnách Jadranu:

Stínové plavky Sandry Novákové

Herečka a maminka osmiletého Mikuláše se na sociálních sítích v poslední době chlubí fotografiemi v plavkách častěji. Snímků v plavkách od bazénu již zveřejnila nespočet, v posledním "modelu" však předvedla víc, než byste zřejmě čekali. Svou krásnou štíhlou postavu včetně přednostní ukázala v plné kráse.

Čtěte také: Sandru Novákovou pokousal pes v obličeji. Ukázala poraněný nos

Stínové plavky, jak je sama herečka nazvala, měly u fanoušků na sociálních sítích velký úspěch. Oceňovali především originální pojetí. „Výborný nápad, bravurní ňadra... a velká odvaha,“ okomentoval jeden z jejích sledujících. A že Sandra Nováková patří mezi ženy, které si podobný typ „plavek“ mohou bez problémů dovolit, nejspíš pochybuje jen málokdo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.