Sandra Nováková ví, co jí sluší. Svým outfitem na projekci seriálu Pod hladinou zabodovala

Upoutávka - Pod Hladinou v květnu na prima+

Na projekci nové série z prostředí policejních potápěčů Pod hladinou zavítala i hlavní hvězda Sandra Nováková (41). Doprovod jí dělal její manžel Vojtěch Moravec (35) a oběma to náramně slušelo. Herečka zkrátka ví, co jí sluší, a už několikrát potvrdila, že na slavnostní události vždy vybere vhodný outfit, ve kterém vypadá skvěle.

Osmidílná minisérie z prostředí policejních potápěčů se divákům streamovací služby prima+ představí už 4. května. Seriál Pod hladinou, kde stateční a silní profesionálové pracují v podmínkách, které se můžou změnit v noční můru, představí Matěje Hádka, Sandru Novákovou a Marka Adamzcyka ve zcela nových rolích.

Sandra Nováková si v seriálu zahraje postavu Alice Jiráskové, která je vyšetřovatelka a přítelkyně Jana Zacha (Matěje Hádka). Se Zachem má komplikovaný vztah, který se již odehrává jen na dálku. Alice už delší dobu pochybuje, že je pro Zacha něčím víc než jen jistotou. Zdá se, že na dálku už ji to nebaví, tím spíš, že má nablízku kolegu Zdeňka. Alice jako první zjistí, že má Zach problém, a rozhodne se, že ho podpoří.

Na projekci se Nováková oblékla ve stylu velkých hvězd

Sandře Novákové i jejímu manželovi Vojtěchu Moravcovi to na projekci nového seriálu opravdu velmi slušelo. Sandra si oblékla set saka a kraťasů v tmavě modré barvě s lehce fialovým odstínem, pod sako zvolila bílou košili s vázankou, která celý komplet krásně podtrhla. Na nohy poté obula černé vysoké kozačky, které sladila s kabelkou. Make-up a lehce zvlněné vlasy byly už jen třešničkou na dortu.

Mohlo by vás zajímat: Móda z předávání sošek Anděl: Toto je 5 nejvydařenějších outfitů slavnostního večera

Vojtěch Moravec na projekci vynesl oblek ve světle šedé barvě. Právě šedá barva patří k nejvhodnějším barvám panských obleků, které se mají nosit během dne. Pod sako oblékl bílou košili s černou kravatou, kterou sladil s černými vysokými botami, které by však v tomto případě měl raději zaměnit za klasické lakovky či mokasíny.

Sdílejte článek
Štítky potápěč oblečení manželé herec outfit Sandra Nováková projekce oděv sako Vojtěch Moravec Matěj Hádek Pod hladinou Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.