Celebrity

18. prosince 2022 15:50

Vanesa Havlíková

Matěj Hádek o vztahu s bratrem Kryštofem: Do 12 let jsme se bili, teď se milujeme

7 pádů Honzy Dědka (48) - upoutávka

Matěj Hádek (47) je český herec a dabér, který je držitelem prestižního ocenění Českého lva. Kromě řady filmových rolí v minulosti účinkoval také v několika seriálech či v divadle. Během oblíbené talkshow promluvil o své nové roli otce i o vztahu s bratrem Kryštofem (40).

Matěje Hádka si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem Hádkem, se kterým jsou si velmi podobní. Oba dostali v roce 2015 ocenění Český lev za hlavní a vedlejší roli ve filmu Kobry a užovky. Matějův druhý bratr Ondřej se jako jediný ze tří vydal mimo dráhu herectví a stal se lékařem.

„S bráchou máme skvělý vztah, ale to se ví, my to hrdě hlásíme do světa. My se milujeme. Od Kryštofových dvanácti, kdy se mi poprvé postavil,“ popisal Matěj společný vztah s mladším bratrem Kryštofem v 7 pádech Honzy Dědka. „Do té doby jsem ho bil. A ve dvanácti letech si vzal vodítko s karabinou, roztočil ho a naslepo mě chtěl švihnout a rozsekl mi kotník. V tu chvíli jsem si uvědomil: ‚Aha, tak my jsme asi parťáci,‘“ dodal.

Matěj Hádek je novopečeným tatínkem

Jeho bratr Kryštof je už trojnásobným tatínkem a Matěj se nyní také dočkal. „Jsme na začátku, jezdím s kočárkem. Je to pěkné, jsem šťastný. Každý den 15 kilometrů, vždy jsem venku tak tři hodiny. Žena se mezitím třeba potřebuje dospat nebo si něco vyžehlit,“ vyprávěl herec, jak si užívá novou roli otce.

Na závěr se Matěj rozpovídal o svém tatínkovi, kterému je 83 let a stále má elánu na rozdávání. „Tátovi je 83 let, je ale stále rozjuchaný, protože si váží života. Ví, že je to za pár, tak ať je sranda. Pracuje na zahrádce, ale zvesela. Sice sotva leze, ale možná o to je veselejší,“ prozradil Matěj, jehož maminkou je filmová režisérka a publicistka Jana Hádková, o svém otci.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.