Celebrity

9. března 2022 06:15

David Laštovka

Herec Kryštof Hádek: Trojnásobný otec přiznal sexuální zkušenost s mužem

Soukromý život Kryštofa Hádka, kterého nejvíce proslavila trilogie Bobule, je tak trochu zahalen tajemstvím. Věděli jste, že už má tři děti, mezi jeho milenky patřilo několik slavných hereček, a sexuální zkušenost má dokonce i s mužem? Charismatický herec letos slaví čtyřicáté narozeniny.

Jeho matkou je filmová režisérka a publicistka Jana Hádková. Kryštof se herectví věnoval už odmalička, kdy působil v Dismanově dětském rozhlasovém souboru, studium herectví na Pražské konzervatoři ovšem nedokončil. „Jsem nedostudovaný herec. Školu jsem nedodělal kvůli zameškaným hodinám. Nepravidelná docházka způsobila i to, že jsem propadl a nakonec byl vyloučen. Už během konzervatoře jsem dost točil. Film Tmavomodrý svět jsem natočil v sedmnácti a měl kvůli němu přerušené studium. Pak přišly další nabídky, tak jsem je vzal, nějak špatně jsem si to vyjednal, a tak jsem skončil,“ pokrčil rameny herec.

Kryštof má dva starší bratry. Matěje, který je rovněž hercem, a Ondřeje, jenž je lékařem. „Mezi námi je osmiletý, respektive sedmiletý rozdíl, takže bratři s oblibou říkají, že jsem se narodil v době, kdy už oni dva byli dávno kámoši. Že prý jsem byl takovej vejškrabek. Děcko na stáří pro rodiče,“ svěřil se s úsměvem Hádek, který si mimo jiné zahrál ve vinařské trilogii Bobule.

Od líbání s mužem byl poškrábaný

Mezi jeho velké lásky patřily například herečka Tereza Voříšková, dnes Ramba, nebo Berenika Kohoutová. Obě krásky přebral svému kolegovi, herci Vojtěchu Kotkovi. Od té doby si své soukromí pečlivě střeží. Málo se ví, že už je trojnásobným otcem. Před osmi lety se mu s jeho nynější partnerkou narodil syn. Druhý chlapeček následoval hned za další rok a v loňském roce přišlo na svět třetí dítě. Jméno ani pohlaví posledního miminka neprozradil.

Přestože se mu celý život líbí ženy, kvůli herecké profesi má za sebou dokonce i sexuální zkušenost s mužem. „V jednom zahraničním seriálu jsem se musel líbat s mužem. On hrál kuchaře a já číšníka. Byl to závěr šestidílné série, finální záběr snímala kruhová jízda, kamera jezdila okolo nás dokola, aby nás zachytila ze všech stran, a my jsme se pořád líbali. Jsem rád, že se nám to povedlo natočit napoprvé a nemuseli jsme scénu přetáčet. I tak jsem byl od jeho zarostlé tváře celý poškrábaný,“ uvedl s úsměvem Hádek, který s odlišnou orientací nemá žádný problém. „Mezi homosexuály mám spoustu přátel,“ poznamenal herec.

Zdroj: Mall.tv, magazín Reportér, archiv autora


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.