Matěje Hádka na Sicílii uchvátily lesy i láska. Dovolenou ale stráví jinde

Matěj Hádek viděl na Sicílii spoustu lásky

Úspěšný herec Matěj Hádek (46) momentálně pracuje na novém projektu, na který se diváci mohou už brzy těšit. Během natáčení prozradil, jaké plány má přes léto. Která destinace ho naprosto uchvátila?

Dlouho miloval Krétu. Minulý rok se ale Matěj Hádek na pár dní podíval na Sicílii, která mu doslova vyrazila dech. „Byl jsem tam mimo sezonu, takže tam nebylo moc lidí. Na rozdíl od Kréty na Sicílii jsou lesy, což mě příjemně překvapilo. Zažil jsem tam jen tu milou tvář. Neviděl jsem žádné odpadky ani nešvary, viděl jsem jen spoustu lásky,“ prozradil Hádek, na kterého se můžete těšit v novince TV Prima, seriálu Pod hladinou, kde ztvární roli potápěče.

Místo moře nový film a práce na zahradě

Letos se ale na svou oblíbenou Sicílii nepodívá. O práci přes léto nemá nouzi, a tak dovolená musí jít stranou. „V červenci bude příprava na film Bratři a na konci léta budu něco točit s režisérem Jiřím Svobodou. Pak se na chvíli přesunu zpátky do filmu a už mám pohodu,“ prozradil herec s tím, že využije volný čas raději k práci na zahrádce než k odletu do zahraničí.

Pokud už se ale rozhodne volno trávit mimo domov, preference při volbě místa vyhraněné nemá. Vše podle něj záleží na tom, kde je a hlavně s kým. Rád si tak užije luxus v hotelu, neodmítne ale ani krásy přírody pod stanem s ohněm a špekáčkem. Není divu, jako dítě totiž pravidelně jezdíval na tábory.

Společnost mu dělali i jeho bratři – Ondřej (48) a Kryštof (40). A právě nejmladší ze sourozenců v jednom z rozhovorů přiblížil, jaké vztahy mezi sebou měli v dětství. „Mezi námi je osmiletý, respektive sedmiletý rozdíl, takže bratři s oblibou říkají, že jsem se narodil v době, kdy už oni dva byli dávno kámoši. Že prý jsem byl takovej vejškrabek. Děcko na stáří pro rodiče,“ svěřil se s úsměvem taktéž známý herec Kryštof Hádek, který mimo jiné ztvárnil hlavní roli ve vinařské trilogii Bobule.

Sdílejte článek
Štítky léto dovolená film FTV Prima hotel Sicílie seriál Kréta Matěj Hádek Pod hladinou láska rozhovor herec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.