Jako z Pobřežní hlídky. Sandra Nováková oslnila fanoušky postavou v červených plavkách

Pro televizní diváky, kteří nyní pravidelně vídají Sandru Novákovou (41) ve vytahané pracovní mikině coby ošetřovatelku v zoologické zahradě, dechberoucí změna. Podívejte se na její fotky z natáčení nové minisérie v Chorvatsku. Postavou v červených plavkách herečka všechny ohromila na svém instagramovém profilu. A fanoušci při jejich komentování nešetřili fantazií.

Sandra Nováková se do Chorvatska přesunula společně se synem Mikulášem a s manželem a režisérem Vojtěchem Moravcem už koncem dubna. Důvodem stěhování rodiny k Jadranu nebyla předčasná dovolená, ale natáčení šestidílné minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie. Přestože herci musejí na natáčení létat a natáčecí plán je pevně daný, pár chvilek na koupačku se vyšetří. Tady je důkaz:

„Je to koordinačně trochu náročnější, ale natáčení v Chorvatsku je krásné... Celý štáb je nesmírně milý, Chorvati se neustále usmívají a jsou natěšení, ale zároveň bych řekla, že mají oproti nám takové dovolenkové tempo,“ popsala své první dojmy z natáčení herečka, která se do oblasti postupně zamilovala.

Přečtěte si také příběh Lucie: V Chorvatsku na dovolené s manželem jsem poznala chotě číslo 2

„Nemohl bys, miláčku, točit už jenom v Chorvatsku?“ povzdechla si o měsíc později manželovi režisérovi u snímku v rafinovaných plavkách, z něhož přímo vyzařují sluneční paprsky nádherného pobřeží ostrova Brač, na němž velká část záběrů vzniká. První komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. A můžeme dodat, že jsou trefné.

„V hlavě mi zní znělka Pobřežní hlídky,“ okomentovala vystavenou fotku Sandry Novákové v červených plavkách jedna ze sledujících. „Páni, kam se hrabe Pamela Anderson…“ dodala další a ostatní nešetřili upřímnou chválou hereččiny pevné dívčí postavy.

Víte že: Chorvatsko varuje před smrtelně nebezpečnou rybouJejí jed je stokrát silnější než kyanid.

„Seriál Na vlnách Jadranu připravujeme již několik let, jeho realizace ale byla nejdříve odsunuta z důvodu změn na straně chorvatského koproducenta a pak další roky kvůli pandemii covidu. Příběh hlavního hrdiny Honzy Zacha v podání Matěje Hádka volně navazuje na seriál Pod hladinou, který byl uveden na nové videoplatformě prima+. Zápletky jednotlivých dílů jsou inspirovány skutečnými případy, které se na Jadranu staly. Nebudou chybět dramata ani humorné situace,“ slibuje k chystané novince Lucia Kršáková, výrobní ředitelka skupiny Prima.

Diváci se dále mohou těšit na jména jako Matěj Hádek, Natália Germani, Adam Ernest, Sebastian Cavazza, Sara Sandeva, Maroš Kramár, Anna Šišková, Veronika Lapková, Ondřej Kubina, Filip František Červenka, Václav Vydra, Kristýna Leichtová, Ondřej Kraus, Hana Gregorová, Štěpán Benoni, Cyril Dobrý, Kristýna Kociánová či Michal Dalecký. Natáčení se zúčastní i Ivana Kubelková a Pavlína Němcová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.