Jakub Prachař ukázal břicho, které líbá Sara Sandeva. Těhotný jsem já, prozradil

Média začala spekulovat o tom, že herec Jakub Prachař (39) a jeho přítelkyně Sara Sandeva (25) čekají svého prvního potomka. Až nyní partneři na toto téma konečně promluvili a upřesnili, jak se věci skutečně mají. A udělali to s humorem sobě vlastním.

„Má za sebou první trimestr,“ tvrdil zdroj magazínu Sedmička o Saře Sandevě. Informace o hereččině údajném těhotenství se roznesla velmi rychle a fanoušci slavného páru tak začali netrpělivě očekávat, kdy bude radostná novinka potvrzena přímo dvojicí. Nejspíš však nečekali, že Jakub Prachař s partnerkou tyto zprávy naopak budou dementovat.

Čtěte také: Sara Sandeva: Vulgární narážky od mužů bych nesnesla. Co říká o vztahu s Prachařem?

„Drazí přátelé. Moc děkujeme za milá přání, ale opravdová pravda je taková, že v našem páru jsem to já, kdo je těhotný. I přes absenci mé vlastní dělohy,“ napsal Jakub Prachař k vtipnému snímku s vlastním břichem, které Sara Sandeva drží a líbá. Oba tak dali jasně najevo, že potomka v tuto chvíli neočekávají.

Krásný vztah

Jakub Prachař a Sara Sandeva se poznali při natáčení pohádky Čertoviny (2017), kterou režíroval Zdeněk Troška (69). „Jsem za to jenom rád a moc jim to přeju. Pokud by jim to klapalo stejně jako v případě Adélky a Jirky, bude to radost,“ uvedl pro web Prima Ženy s úsměvem oblíbený režisér. Jiskra ovšem mezi herci přeskočila až o pár let později.

Čtěte také: Prokleté natáčení Princezny ze mlejna. Zdeněk Troška vzpomíná na déšť i krádež

Sandeva a Prachař si navzájem propadli při natáčení seriálu Dvojka na zabití (2021). Svůj vztah zpočátku před veřejností tajili, časem se ale začali bok po boku ukazovat na společenských akcích. „Všechno je v pořádku, mám práci, rodinu, nejbližší lidi kolem sebe a jsem šťastná a zamilovaná,“ tvrdila tehdy herečka.

Přestože televizní a filmové hvězdy tvoří pár už několik let a jsou spokojené, momentálně se nezdá, že by plánovali zásadnější kroky. Spekulacím o údajném těhotenství Sary Sandevy učinil pár přítrž a dal najevo, že podobnou zprávu fanouškům jednoho dne případně oznámí bez zásahů zvenčí.

Sara Sandeva v pohádce Čertoviny:

Sdílejte článek
Štítky fotografie Instagram Jakub Prachař těhotenství vztah Sara Sandeva

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.