Matěj Hádek a Natália Germáni se přesunou na Jadran. Zazáří v nové minisérii

Originální seriály právě online na prima+

Herci Matěj Hádek (47) a Natália Germáni (30) se stanou ústřední dvojicí nové šestidílné minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie. Diváci se tak mohou těšit na slunce a moře, ale i napětí, dobrodružství a adrenalin. Nebude však chybět ani první láska a humor.

Skupina Prima připravuje ve spolupráci s režisérem Vojtěchem Moravcem, manželem herečky Sandry Novákové (40), novou šestidílnou minisérii Na vlnách Jadranu. Příběhy popisují chorvatský policejní tým, k němuž jsou na letní sezony jako policejní posila přiřazeni i dva čeští policisté, kteří pomáhají českým turistům v nesnázích. Ústřední hrdiny ztvární Matěj Hádek a slovenská herečka Natália Germáni. Hlavním koproducentem nového seriálu je slovenská TV JOJ.

„Seriál Na vlnách Jadranu připravujeme již několik let, jeho realizace ale byla nejdříve odsunuta z důvodu změn na straně chorvatského koproducenta a pak další roky kvůli pandemii covidu. Teď se nám podařilo vše opětovně připravit a natáčení může v květnu začít. Příběh hlavního hrdiny Honzy Zacha v podání Matěje Hádka volně navazuje na seriál Pod hladinou, který uvedeme letos na nové videoplatformě prima+. Zápletky jednotlivých dílů jsou inspirovány skutečnými případy, které se na Jadranu staly. Nebudou chybět dramata ani humorné situace,“ říká Lucia Kršáková, výrobní ředitelka skupiny Prima.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Celkem se bude natáčet šest epizod na oblíbeném chorvatském ostrově Brač. Za scénáři stojí Lucie Paulová, kreativní producentkou se stala Jana Skořepová a producentem je Lucia Kršáková.

Sdílejte článek
Štítky moře dobrodružství láska minisérie Jaderské moře Skupina Prima Vojtěch Moravec TV JOJ Matěj Hádek Natália Germániová minisérie Na vlnách Jadranu Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.