Celebrity

17. ledna 2023 12:05

Josef Šťastna

Unavený Matěj Hádek přiznal, že je pyšným tátou. Syn dostal ušlechtilé jméno

Herec Matěj Hádek (47) proslul tím, že o svém soukromí s novináři hovoří sporadicky. Je tak podobný bratru Kryštofovi (40), který rovněž informace o své rodině nemá potřebu veřejně sdělovat. Matěj ale nyní udělal výjimku a přiznal, že se z něj stal tatínek. Jeho syn dostal jméno německého původu.

Matěj Hádek se objevil na slavnostní premiéře filmu Přání k narozeninám a přítomné zaskočil unaveným nevyspalým pohledem. V průběhu večera ale ožil a strávil příjemné chvíle vedle svých kolegů, hodně si popovídal například s Tomášem Klusem (36). Nelze se divit, že talentovaný herec zažívá energeticky náročné období, stal se totiž tatínkem a přibyly mu rodinné povinnosti.

Bratři Hádkovi v Show Jana Krause:

Pro web Blesk.cz herec, který měl v minulosti podle bulvárních novinářů románek například se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, sdělil, že se jeho syn jmenuje Alfons a na svět přišel před dvěma měsíci. Další informace prozrazovat nechtěl – utajil i to, kdo je maminkou malého Alfonse. Ten dostal jméno německého původu, které lze přeložit jako ušlechtilý či vznešený.

Hádek popsal, jak své ženě pomáhá

„Jsme na začátku, jezdím s kočárkem. Je to pěkné, jsem šťastný. Každý den nachodím patnáct kiláků. Tři hodiny jsem venku. Žena se mezitím třeba potřebuje dospat nebo si něco vyžehlit,“ uvedl pro web web Super.cz.

V létě roku 2019 si Matěj Hádek vyrazil do kina s pohlednou brunetkou, ani tehdy ale neměl potřebu novinářům popisovat, jak je vztah vážný. Je právě tato tajemná dívka matkou malého Alfonse? Těžko tipovat. Na první společné fotografie Hádkovy rodiny si tak fanoušci budou muset nějaký čas počkat.

Sdílejte článek
Štítky dítě rodina syn otec herec Matěj Hádek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.