Z Davida Gránského je něžný táta. Malý je moje slabina, ale nezfotrovatěl jsem, tvrdí

David Gránský nejen o otcovství

Herec David Gránský (30) veškerý svůj volný čas tráví se svou manželkou Nikolou a synem Mateem, kterého společně v létě přivítali na světě. Moderátor si nemůže stěžovat ani na nedostatek práce. Zpěv, který stál na začátku jeho kariéry, ale teď spíše upozaďuje. V exkluzivním rozhovoru pro pořad Showtime se rozpovídal nejen o otcovství.

David Gránský se lidem poprvé zapsal do paměti, když se před patnácti lety objevil v talentové soutěži a zpíval. To ho už ale momentálně tolik nebaví a věnuje se zejména herectví a otcovství, což ho naplňuje úplně nejvíce.

„Všechno přichází, jak přicházet má, vím že to možná zní jako fráze, ale nyní se věnuju hlavně televizní a divadelní tvorbě, věnuju se dabingu a moderuji různé akce. Pořád říkám, že kdybych byl tak super zpěvák, tak dávno tím zpěvákem už jsem,“ vyprávěl pro Showtime.

„Zpívám v muzikálu Tarzan a v jiných muzikálech. Věnuju se tomu tak okrajově a je to můj koníček, ale že bych jezdil koncerty s nějakou kapelou, tak na to není čas, teď je doma jiná priorita,“ dodal novopečený otec David Gránský.

Na první dovolenou s malým synem se vydali do Říma

Tou prioritou myslí svého sedmiměsíčního syna Matea, kterého s partnerkou nedávno vzali do Itálie. „Poprvé malý cestoval letecky, tak jsme z toho byli trochu nervózní, už jen kvůli tomu jestli se stihneme uzdravit, protože jsme měli letenky koupené od 27. do 30. prosince a Vánoce jsme proleželi, ale všechno to klaplo a odletěli jsme,“ vyprávěl o první cestě ve třech.

„Bylo to nádherný, Řím je krásné město, já jsem tam nikdy nebyl a malý ten let zvládnul dobře. Sice mě na začátku pozvracel, takže jsem zbytek cesty byl takovej trošku nevoňavej, ale fajn, zvládnuli jsme to a užili jsme si to podle mě na maximum,“ dodal k první cestovatelské zkušenosti se synem.

Jsem rozněžnělejší a citlivější, říká David Gránský

David bere roli otce jako to nejkrásnější období v životě a přiznává, že má hlavu plnou synka a pořád o něm mluví.

„Mám pocit, že jsem takový rozněžnělejší, více citlivější, vytvořilo se mi v životě takové křehké místo, že pokud by tam někdo zahloubal, tak budu asi hodně zlý nebo agresivní a hodně se mě to dotkne. Takže to je teď taková ta moje slabina ten malý, ale zároveň si nemyslím, že bych nějak fotrovatěl, jenom prožívám to hezké období jako každý z nás a je potřeba s těmi dětmi trávit co nejvíce času, jak to jen jde,“ řekl na závěr rozhovoru v pořadu Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.