Seriály a filmy

3. dubna 2022 06:02

Karolína Oehmová

Gránský se na natáčení nemusí mazlit jen s Pecháčkovou. V ZOO dostal nabídku

David Gránský o natáčení ve Dvoře Králové

Natáčení ve Dvoře Králové si David Gránský moc užívá. Zvířata sice zatím moc nenavštěvuje, ale od místních ošetřovatelů už dostal nabídku, která by zaskočila nejednoho návštěvníka. S kým dostal možnost se pomazlit?

První záběry tohoto seriálu se natáčely v zoo ve Dvoře Králové. Tento areál s ojedinělým safari parkem už navštívil kdekdo, David Gránský se sem ale díky seriálu dostal poprvé. O to víc si natáčení užíval. „Je to moc fajn. Ta zoo je nádherná, a to safari fakt doporučuji. Nikdy jsem tady nebyl, právě proto jsem z toho tak nadšený. Moc těch zvířátek teda nevidím, nemám možnost se tady projít jako návštěvník, kvůli natáčení. Ale už vím, kde jaké zvíře je,“ říká Gránský.

Zvířata si na natáčení začínají zvykat

Právě díky natáčení si zvířata na veškerý frmol začínají zvykat. Nejvíc je to vidět na plameňácích, kteří mají voliéru hned u zázemí štábu a herců. „Když jsme tady byli poprvé, tak plameňáci byli úplně hysteričtí, když viděli takovou spoustu lidí, krabic, kamery a světla. Nelíbilo se jim to. A teď už jsou úplně v klidu, ale muselo to pro ně být na začátku šokující,“ vypráví Gránský.

Ošetřovatelé ho zaskočili neobvyklou nabídkou

Šokující pro něj bylo i zjištění, jakou lákavou nabídku dostal od místních ošetřovatelů. Zase na druhou stranu, komu se to poštěstí. „Skamarádili jsme se tu s chovateli a zaměstnanci, kteří mi nabídli, jestli bych s nimi nechtěl do výběhu. Prý tady mají strašně mazlivého a tulivého nosorožce,“ říká pobaveně Gránský, který sice odmítl, ale údajně se časem za tím tulivým nosorožcem půjde podívat. Tak uvidíme, jestli takové mazlení David vůbec zvládne a jestli si to nakonec nerozmyslí. Vzhledem k tomu, že chtěl být jako malý veterinářem, tak se možná odváží. Přednost by dal ale radši opici. V jakém zvířeti se vidí herci seriálu ZOO?  Seriál ZOO sledujte každý úterý a čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.