David Gránský si užívá záporné role. Nyní dostal drsné kopačky!

David Gránský dostal kopačky a schytal to milkshakem

David Gránský během natáčení, kde dostal kopačky, zavzpomínal na své vztahové kotrmelce. Ty budou zřejmě i neodmyslitelnou součástí jeho nové role Alberta Poláka, který moc dobře ví, komu se zalíbit. Proč tuto zápornou roli má tak rád?

V uplynulém dílu seriálu z prostředí zoologické zahrady se s Albertem (David Gránský) rozešla přítelkyně, ale jeho to nijak nerozhodilo. Nejvíc ze všeho ho asi trápilo, že na veřejnosti dostal milkshakem. „Byl tady rozchod s bývalou přítelkyní a ona na mě v tom naštvání hodila milkshake. Já tady furt chodím v oblecích, kostyméři byli samozřejmě připraveni, že musí mít nějakou náhradu. Takže jsem měl ty obleky dva,“ směje se Gránský s tím, že o moc velkou rezervu náhradního oblečení nešlo. „Ještě teď mám od toho ulepené vlasy a krk, mám čokoládu v hlavě, a to už točíme něco jiného,“ dodává.

Na své dramatické rozchody už zapomněl

Asi každý zažil nějaký ten dramatický rozchod. I ti, kteří už mají dlouholeté vztahy. „V mládí nebo pubertálním věku je to všechno dramatické. Máme pocit, že je konec světa a žádná láska nepřijde, ale s odstupem času jsem na to zapomněl,“ uvádí k rozchodům Gránský, který je 12 let zadaný a ze své přítelkyně udělal už i manželku. Navíc momentálně čekají přírůstek do rodiny, takže je jasné, že má David nějaké dřívější rozchody už v mlze.

Albert je hajzlík, ale umí to hrát

„Každý musí projít nějakým rozchodem, aby mohl najít tu svou vyvolenou.“ To jsou slova Davida Gránského, který má jako Albert trošku zkreslené priority. Je mu zřejmě jedno, jaká bude jeho vyvolená, hlavně když bude mít tučné konto. Takové kritérium splňuje Sid, která jako dědička sklářského impéria nouzi o peníze opravdu nemá.

„Je to trošku hajzlík vlastně. Není to typická kladná postava, ale umí to hrát. Ten, u koho potřebuje, si myslí, že je hodný, ale divák pozná, že kuje pikle někde schovaný za rohem,“ prozrazuje Gránský ke své postavě v seriálu ZOO, v níž ho nově můžete sledovat v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Nikdo nechce hrát negativní role, ale mě to baví

Herci si většinou pochvalují negativní role, protože je co hrát. Spoustu z nich se jich ale bojí. Divák totiž ve většině případů nedokáže oddělit herce od role. „Já jsem až v tomto seriálu pochopil, kolik herců nechce hrát záporné role. Diváci to samozřejmě vnímají tak, že jste zlý. Ale mě právě baví hrát tyhle postavy,“ říká Gránský. Je to pro něj možná i příjemná změna, jelikož poslední dobou byl viděný spíš jako hodný doktor v seriálech Sestřičky a Modrý kód.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.