Celebrity

18. března 2022 08:00

red

Extra video ze ZOO: Pecháčková podlehla Gránskému! A proběhla i první pusa

ZOO (13) - Albert svede Sid

Tak dlouho jí úlisný Albert nadbíhal, až mu Sid podlehla. Pro její hereckou představitelku Michaelu Pecháčkovou to znamenalo, že musela jít s kůží na trh. Kvůli natáčení seriálu ZOO tak zažívá chvíle, které herečky nemají moc rády. O „líbačky“, postelové scény a intimní chvilky se dělí s diváky a členy štábu za zády!

Konečně se ledy prolomily a Sid Albertovi konečně dovolila, aby se k ní přiblížil – a hned padla první pusa! Sid se ale rozhodně nestydí.

První líbačka v ZOO

„Ano, Sid konečně povolí. Nejdřív dělá drahoty, a pak… S Davidem Gránským se tyhle scény točí hezky a je to příjemné, a to nemyslím jen ty líbací,“ směje se Michaela Pecháčková, která tak zažívá před kamerou to, co do té doby moc netočila. Podívejte se na první líbací scénu ve 13. epizodě seriálu ZOO.

„Brala jsem to jako zcela běžné natáčení, David je profesionální a vstřícný kolega, díky tomu se člověk tolik nestydí a nepřijde mu to trapné,“ líčí dál herečka.

A protože pusou to všechno začíná, za pár dílů už spolu budou vést hovor vleže a v posteli. „Myslím si, že jsme to ani nijak neprožívali a přistupovali k tomu normálně. Dostala jsem se do věku, kdy už zkrátka dětské pusy netočím, přecházím na ty zamilované a nehroutím se z toho. Je to práce, každý herec tohle absolvuje. Navíc, když je kolega příjemný nebo když jsme přátelé a známe se, tak je to v pohodě. Je to součást herectví. Myslím, že okolí tomu přikládá větší důraz, než jaký to ve skutečnosti má,“ usmívá se seriálová Sid a naznačuje, že všem líbacím dnům není rozhodně konec, a to nemá na mysli jen Alberta v podání Davida Gránského.

Seriál ZOO sledujte vždy v úterý a ve čtvrtek večer na Primě nebo on-line v předpremiérách v iPrima Videopůjčovně!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.