Celebrity

7. března 2022 05:55

Petra Kloidová

David Gránský poprvé vyvedl těhotnou manželku na veřejnost. Je moje kotva, říká

David Gránský o Irsku

David Gránský na začátku roku odhalil radostnou novinu – se svou manželkou čeká první dítě. Kromě toho také prozradil, že s partnerkou prožili stresující období a bojí se, aby vše dobře dopadlo. Nedávno herec svou těhotnou manželku Nikolu poprvé vyvedl na veřejnost. A moc jí to sluší.

„Spíš to ve mně vyvolává nervozitu. Je to ohromné těšení, protože jsme to plánovali. Nešlo to tak rychle, jak bychom chtěli, takže z toho máme ohromnou radost a těšíme se,“ přiznal v rozhovoru pro Showtime Gránský, jenž v novém seriálu ZOO hraje sebevědomého ředitele marketingu.

Zamilovaná dvojice, která se ukázala na filmové premiéře nejnovějšího Batmana, očekává potomka v létě. Zatím nikomu neřekli, jakého bude pohlaví. David Gránský si vzal Nikolu, povoláním optičku, před dvěma a půl roky po dlouhých letech chození. V rozhovoru přiznal, že cesta za potomkem byla trnitá.

„Otázky na to, kdy založíme rodinu, padaly. Přijde mi to jako velmi citlivé téma, protože nikdo z těch lidí, kteří se na to ptají, nemůže tušit, v jaké fázi se ten druhý člověk nachází. Jestli už to třeba nějakou dobu nejde nebo jestli se to už nemohlo pokazit, že čekali a stalo se nějaké neštěstí. Občas se na to lidé ptali v nepravých chvílích,“ prozradil David. Nakonec se ale mladé dvojici zadařilo a Instagram teď plní těhotenskými fotkami.

Je to moje kotva, říká o své ženě David Gránský

V pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kde byl David Gránský nedávno hostem, měl pro svou Nikolu jen krásná slova. Jeho žena mu totiž dělá manažerku, aby herec dokázal v hektickém čase dodržet všechny termíny.

„Je to moje kotva. Já jsem bohém, je fajn mít doma člověka, který má všech pět pohromadě,“ popsal svoji ženu herec. Manželka má pod kontrolou nejen jeho oči, ale i diář. „Stará se mi o termíny, protože je zodpovědná. Ondra Brzobohatý mi před lety, když jsem se mu svěřil, že diář moc nezvládám a že se bojím, že na něco zapomenu nebo si dám dvě povinnosti na stejný čas a že je jen otázka času, kdy se to pokazí, doporučil, abych si na to někoho našel. Když jsem zjistil, kolik by taková paní nebo pán na správu diáře přišli, moje žena řekla, že se o to radši bude starat sama a za ušetřené peníze pak někam pojedeme na dovolenou,“ vysvětlil David Gránský. V pořadu se také zmínil o tom, že mu je role v seriálu ZOO čas od času proti srsti, hlavně když točí flirtovací scény.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.