Celebrity

18. října 2022 15:30

redakce Prima Ženy

Frajer po tátovi! David Gránský zveřejnil rozkošnou fotku svého syna Matea

Gránský tatínkem

Herec a moderátor David Gránský (30) zažívá jedno z nejlepších období svého života. Daří se mu po pracovní stránce, ale neméně důležité pro něj je i to, že má skvělé rodinné zázemí. Fanouškům nyní David na svých sociálních sítích ukázal nový snímek syna Matea.

Jeden z moderátorů zábavné show Česko Slovensko má talent a představitel Alberta Poláka v seriálu ZOO se stal pyšným tatínkem už v červnu letošního roku, kdy s manželkou Nikolou přivítali na světě syna Matea. Miminko se narodilo tři roky po veselce, která se uskutečnila v létě roku 2019.

Gránský se zlobil na personál porodnice

„Bude to už navždy náš nejšťastnější den,“ napsal k narození syna Gránský, kterému ale vadilo, že personál porodnice nezachoval mlčenlivost a narození miminka zřejmě oznámil do bulváru.

„Děkujeme někomu z personálu porodnice a následně médiím, že nás ušetřili tak otravné věci, jako je oznamování narození našeho syna,“ napsal ironicky. „Tímto se omlouváme našim přátelům i některým členům rodiny, že se to dozvěděli dříve z médií než od nás. Není ale nic důležitějšího než to, že jsou Niky i Mateo v pořádku, a tak neskutečně těžký a dlouhý porod zvládli. Moje žena je hrdinka,“ dodal tehdy viditelně rozladěný mladý tatínek.

Nejnovější fotku se synem okomentoval slovy, že takto vypadá podzim. Nutno poznamenat, že u Gránských je podzimní čas opravdu zalitý intenzivním sluncem. Maličký Mateo je frajer po tátovi a je jasné, že tatínek i maminka na něj musí být hodně pyšní.

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina FTV Prima David Gránský David Nikola Gránská Tvoje tvář má známý hlas Mateo Gránský

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.