Celebrity

22. července 2022 12:53

Šarlota Chmelařová

David Gránský se pochlubil fotkou syna. Ten se teda povedl, reagují fanoušci

Herec David Gránský (30) se stal na začátku června otcem. Manželka Nikola mu porodila syna, kterému daii netradiční jméno Mateo. Média novopečené rodiče s oznámením radostné novinky předběhli a Gránský pak na sociálních sítích neskrýval rozčarování. Teď se však pochlubil další fotkou svého potomka a fanoušci ho zaplavili pochvalnými komentáři.

David Gránský, který září v seriálu ZOO, letos se svou manželkou oslavil 13 let vztahu, z toho tři roky jsou manželé. 9. června letošního roku pak přišel na svět jejich první potomek. Synovi dali netradiční jméno Mateo. „Bude to už navždy náš nejšťastnější den,“ napsal tehdy v příspěvku na Instagramu dojatý Gránský.

Zároveň si však rýpnul do médií, jelikož radost novinku oznámili ještě před tím, než to stihli novopečení rodiče. „Děkujeme někomu z personálu porodnice a následně médiím, že nás ušetřili tak otravné věci, jako je oznamování narození našeho syna,“ napsal ironicky. „Tímto se omlouváme našim přátelům i některým členům rodiny, že se to dozvěděli dříve z médií než od nás. Není ale nic důležitějšího než to, že jsou Niky i Mateo v pořádku, a tak neskutečně těžký a dlouhý porod zvládli. Moje žena je hrdinka. Miluju ji. Miluju je,“ pokračoval jeho láskyplný příspěvek.

Gránský se nemůže dočkat konce šestinedělí

Gránský vyjádřil veliký obdiv své ženě za to, jak statečně zvládla nelehký porod, který měl trvat celou noc. Nakonec se při něm prý muselo přistoupit k císařskému řezu. Spokojená rodinka už má ale to nejtěžší za sebou a teď už se radují pouze jeden z druhého v pohodlí domova. Nedávno oblíbený seriálový herec a zpěvák na sociálních sítích uveřejnil roztomilou fotku svého syna, kterou doplnil o komentář, jenž vysílá jasnou zprávu. „Táto, klídek. Za dva dny už to šestinedělí skončí!“ napsal vtipně ke snímku spokojeně vypadajícího miminka.

Fanoušci ho pod fotkou ihned zasypali komplimenty a pochvalnými komentáři. „Ten se teda povedl. Překrásný kukuč,“ napsala například jedna fanynka. „Moc se vám povedl,“ okomentovala snímek další žena. „Krásný brouček, ten se fakt povedl. Vidím celého Davida,“ doplnila další.

A jak se vůbec oblíbený herec dozvěděl, že bude táta? Radostnou zprávu mu jeho manželka tehdy „oznámila“ v kuchyni. „Niky vyndala ze šuplíku příborník a dala tam dětské body s nápisem Happy daddy a k tomu těhotenský test. Poslala mě pro lžičku a celou dobu si mě u toho natáčela. Když jsem to zjistil, došlo mi to poměrně rychle. Je to moc hezké,“ zavzpomínal pro Showtime na dojemnou chvíli Gránský.

David Gránský o svatební cestě do Kostariky:

Sdílejte článek
Štítky miminko porod Instagram syn David Gránský herec Kostarika celebrity šestinedělí Nikola Gránská Zoo herec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.