Celebrity

8. července 2022 05:30

Vanesa Havlíková

Eva Burešová o druhém porodu: Nic neplánuju, chci myslet jen na pozitivní věci

Eva Burešová (28) s partnerem Přemkem Forejtem (35) za pár týdnů přivítají na světě očekávaného potomka. Z předchozího vztahu už každý z nich jedno dítě má, nyní se ale těší na první společné miminko. Eva se rozhodla, že si dá pauzu od práce a bude se plně soustředit na nadcházející porod.

Eva Burešová a Přemek Forejt aktuálně zažívají jedno z nejkrásnějších období života. Eva je maminkou malého Nathaniela a Přemek je otcem dcery Stelly, kterou má z předchozího vztahu. Nyní ale rodinu napevno spojí společný potomek, který se partnerům narodí za pár týdnů.

Podívejte se na nový videoklip Evy Burešové, který natočila s partnerem Přemkem Forejtem:

Strach z role dvojnásobné maminky

Eva má za sebou poslední dojemný natáčecí den před porodem a nyní nastal čas, kdy se bude plně připravovat na příchod miminka. Seriál ZOO tak musí jít na chvíli stranou. „Je to hezké, člověk ví, že ho tu mají rádi. O to víc se těším, až se vrátím. Teď mě čeká hlavně odpočinek, na který se těším moc. Vím ale, že mi práce bude chybět,“ přiznala herečka televizi Prima.

Diváci se nemusí bát, protože o seriálovou Viky nepřijdou. Jakmile to totiž mateřské povinnosti herečce dovolí, bude zpátky před kamerou. Nastávající dvojnásobná maminka si teď dá od práce pauzu, bude odpočívat a těšit se na novou životní etapu.

„Teď se těším na to, že budu hodně spát. Posledních pět let bylo dost náročných – a to těhotenství k tomu...“ uvedla. O tom, že se se všechno kvapem blíží, Eva přemýšlí a věří, že nakonec všechno dobře dopadne. „Pořád si říkám, že to bude fajn, jindy ale zase přemýšlím, jestli zvládnu být maminka dvou dětí. Jak se stane, že začnu milovat obě děti najednou? Pět let dostával veškerou lásku jen Nathánek. Nevím, jaké to bude, ale nesmírně se na to těším,“ řekla Eva v rozhovoru pro FTV Prima.

Eva Burešová má velkou oporu ve svém partnerovi. Druhé miminko plánované nebylo – o to větší radost z něj pár měl. „Nečekala jsem to. Jsem strašně šťastná, protože si myslím, že to je to nejkrásnější, co může ženu, která chce mít děti, potkat. Jsem nesmírně šťastná, že mě to mohlo potkat ještě před třicítkou, protože bych toho ráda stihla ještě mnohem víc – těch dětí,“ svěřila se Eva krátce po oznámení těhotenství v pořadu Showtime.

Porod již za pár týdnů

Oba partneři se na příchod svého prvního společného potomka velmi těší. Eva už má jeden porod za sebou, takže trochu tuší, co ji čeká. Tentokrát ale nechce nic plánovat a jediné, co si přeje, je myslet pozitivně a doufat, že vše proběhne bez komplikací.

„Tím, že už mám jedno dítě a jeden porod za sebou, se na to snažím nemyslet, protože se to samozřejmě nedá naplánovat. První porod jsem si vysnila a naplánovala a vyšlo to. U toho druhého už myslím jenom na pozitivní věci. Samozřejmě ale vím, jak náročné to je a bude. Uvidíme, zatím nad tím raději moc nepřemýšlím,“ uvedla herečka pro iDNES.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.