Celebrity

4. července 2022 10:35

Josef Šťastna

Eva Burešová má za sebou poslední natáčecí den v ZOO. Chce se soustředit na porod

Eva Burešová (28) a její partner Přemek Forejt (35) už za pár týdnů přivítají na světě společného potomka. Je tedy logické, že se nyní herečka plně soustředí na nejdůležitější okamžik svého života a chce si odpočinout od práce. Mimo jiné si na chvíli dá pauzu také od seriálu ZOO.

Eva Burešová alias seriálová Viky má za sebou poslední natáčecí den před porodem. Nastal tak čas, kdy se bude připravovat na příchod miminka a seriál ZOO musí jít na chvíli stranou. Diváci ale o svoji oblíbenou postavu Viktorii Janečkovou rozhodně nepřijdou. Eva bude v natáčení pokračovat, hned jak jí to mateřské povinnosti dovolí.

Podívejte se na nový klip Evy Burešové, který natočila s partnerem Přemkem Forejtem:

Odtočily se poslední scény v baru a Eva na pár týdnů odloží kostým Viky i Lady X. Pro tuto chvíli ji totiž čeká role dvojnásobné maminky. „Jsem dojatá. Žádnou rozlučku jsem vůbec nečekala, protože jsem měla skončit dřív. Dnešní natáčecí den jsem tu ani neměla být, ale bylo potřeba ještě dotočit důležité obrazy, bez kterých by to nešlo,“ neskrývala dojetí Eva Burešová, která sice na chvíli zmizí z ateliéru, nikoli ale ze seriálu.

„Je to hezké, člověk ví, že ho tu mají rádi. O to víc se těším, až se vrátím. Teď mě čeká hlavně odpočinek, na který se těším moc. Vím ale, že mi práce bude chybět,“ přiznala herečka televizi Prima.

Eva Burešová bude na telefonu

Diváci, kteří seriál ZOO milují, ale mohou být v klidu. Eva Burešová nyní bude mít pauzu, po porodu se ale na plac zase vrátí. „Diváci o Viky nepřijdou, je to oblíbená postava. Je hezky napsaná, a tak jsme ji v ději nechali. Bude se objevovat prostřednictvím telefonů a pro mě to bude nesmírně zajímavé. Už jsme něco zkoušeli natočit, partner mi doma pomáhá s texty, nahazuje je a já točím. Asi budeme mít nový společný koníček,“ prozradila o své roli sympatická herečka.

Její slova potvrzuje i Lenka Hornová, ředitelka obsahu TV Prima: „Diváky rozhodně o postavu Viky ani její příběh nepřipravíme. Evu čekají krásné mateřské povinnosti, ale to neznamená, že pro ni seriál skončil. Máme natočeno dostatek dílů dopředu, ve kterých Eva bude, a zároveň jsme se domluvili i na způsobu, jak budeme pokračovat v natáčení. Viky tak bude nadále v každém dílu seriálu ZOO – o to se diváci nemusí bát,“ vysvětlila Lenka Hornová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.