Celebrity

19. června 2022 17:59

Josef Šťastna

Eva Burešová odhalila intimní rodinné místo: Popsala hledání vysněného hnízda

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) je známá tím, že intenzivně střeží své soukromí a svůj utajený rodinný svět. Její partner Přemek Forejt (35) má filozofii v tomto ohledu velmi podobnou. Zamilovaná dvojice přesto fanouškům odhalila zásadní skutečnost. Pár našel vysněný domov.

Talentovaná Eva Burešová nikdy nepatřila k herečkám, které mají potřebu novináře a veřejnost informovat o každém životním kroku. Svůj utajený intimní svět si umí střežit také věhlasný kuchař Přemek Forejt. Dvojice se přesto pochlubila snímkem, který dokládá, že našli místo, kde vybudují domov.

„Na rodinný dům se těšíme velmi. Byl to vždy náš velký sen, a tak jsme rádi, že se nám podařilo najít takové místo, kde se cítí krásně každý člen naší rodiny. Zároveň je to nádherná vesnice, kde už teď žije pár našich přátel a na ty nové se těšíme, popsala vynikající herečka pro web Prima Living, který přinesl informaci o tom, že zamilovaná dvojice si pořídila bydlení ve středních Čechách. Dům stojí v menší vesnici hodinu jízdy autem od Prahy.

Zatím Eva Burešová s Přemkem Forejtem bydleli v Praze, ve skromně zařízeném bytě s nimi žil i Evičky syn Nathaniel. Nyní se rodina rozroste a míří do klidné lokality, kde vládne vesnická pohoda a magická příroda.

Podívejte se, jak to Evě a Přemkovi jde před kamerou:

Najednou jsme měli jasno, říká Eva Burešová

Vysněné místo, kde si udělají rodinnou základnu, hledali poměrně dlouho. Pak ale uviděli domeček, který v nich už při prvním pohledu vyvolal přesvědčení, že to je ono.

„Jakmile jsme narazili na tento, měli jsme jasno. Celé nás to okouzlilo se vším všudy. Potkali jsme správné lidi ve správný čas, uvedla hvězda seriálu ZOO pro Prima Living. Ta už se nemůže dočkat, až se s rodinou do nové lokality přestěhuje. Ve vesnici má už dnes řadu kamarádů, proto už nyní na Benešovsku tráví dost času.

Jezdíme tam velmi často i jen tak na kafíčko. To místo je totiž opravdu kouzelné. Hlavně díky původní majitelce, která se stala i se svou rodinou naší dobrou kamarádkou, dodala s nadšením v hlase všestranná umělkyně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.