Celebrity

27. května 2022 09:18

Josef Šťastna

Eva Burešová se toho nebojí. S Přemkem Forejtem zkusí hodně odvážný kousek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) se odhodlala k velkému profesnímu kroku až skoku. Se svým partnerem Přemkem Forejtem (35) se rozhodli, že spolu vytvoří hodně tvrdý hudební kousek. Umělecky je bude jistit Václav Noid Bárta (41).

Sympatickou Evu Burešovou diváci a posluchači znají jako něžnou dámu, která je silná v procítěných melancholických písních. Nyní ale hvězda seriálu ZOO všechny překvapila. S partnerem Přemkem Forejtem se rozhodli, že mají i na tvrdé kousky.

Píseň pro Přemka a Evu složil Václav Noid Bárta, který na Instagramu prozradil, že půjde o metal. Přemek Forejt je totiž vynikající rockový zpěvák, uvedl se smíchem Noid a prozradil, že píseň se bude jmenovat Žena z oceli.

Podívejte se na rozhovor s Noidem a Evou Burešovou:

Eva Burešová se těší, že song vznikne ve spolupráci s pražskou kapelou Dymytry. Což Eva Burešová označila na svém instagramovém profilu za skandální spolupráci, protože kluci z Dymytry produkují opravdu hodně ostré věci.

Eva Burešová se hodně těší, jak na toto až lehce bizarní spojení budou reagovat její věrní fanoušci, pro které bude styl a ladění nového songu asi dost šokující.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.