Eva Burešová se cítí jako bohyně. Takhle jí to sluší v šatech s těhotenským bříškem

Herečka Eva Burešová (28) očekává druhého potomka s kuchařem Přemkem Forejtem (35). Prvního syna Nathaniela má z předchozího vztahu. Nyní se na svém Instagramu podělila o své pocity a názory na módu v těhotenství.

Eva Burešová se na příchod druhého potomka neuvěřitelně těší a velikou podporu má také ve svém partnerovi. Nyní se na sociálních sítích podělila o svou zkušenost a názor na těhotenskou módu. „Cítit se i v těhotenství jako bohyně je základ! Protože my jsme bohyně! Akorát je tady fakt pramálo sexy kousků i pro těhotné,“ postěžovala si v příspěvku. „A když si poslední dny oblečeme něco víc odhaleného, a tím myslím třeba jen plavky, hned napodobujeme Rihannu. Ne. Ani náhodou. My v Česku byly těhotné a sexy i před Rihannkou. Taky to umíme. Jen nemáme tolik možností,“ pokračovala herečka.

„Každopádně slyšela jsem jednu větu, kdy nějaká paní říkala, že odhalené bříško je nevkusné, ať ho prý schovám. Paní! Já dneska na ulici potkala staršího chlápka bez trička. Ten pupek měl daleko větší než já a nikdo mu nic neřekl. Prostě mu bylo vedro! A mě je taky!“ apelovala humorně Burešová na nevhodné poznámky cizích lidí.

Eva Burešová pokřtila album

Rodina je pro ni nejdůležitější

Burešová si teď chce dát od hraní volno a naplno se věnovat rodině a výchově dvou dětí. Před nedávnem se na svém profilu podělila také o svou zkušenost s negativními a výhružnými zprávami, které čas od času dostává od anonymů. „Poprosím vás některé o trochu úcty k tomuto stavu i k mé osobě. Nikoho jsem nikdy nenutila, aby mě měl rád, a tak mě trochu mrzí zprávy, které dostávám, jako by tomu tak bylo,” napsala Burešová před časem na Instagramu. Naštěstí má po svém boku milujícího partnera, který jí je v těžkých časech oporou. „Díky, že mě vždy postavíš zpátky na nohy. Vše nejlepší k svátku tomuto mému hrdinovi,” poděkovala před časem Forejtovi za jeho podporu.

Burešová se proměnila ve vlčici

Aktuálně ji můžete sledovat v rodinném seriálu ZOO, právě k němu herečka společně se svými kolegyněmi nafotila sérii jedinečných zvířecích fotek. Evu maskérky přetransformovaly do vlka. A přesně tak se také Burešová podle svých slov občas cítí.

„Jak říká indiánský horoskop, vlk je zvíře, které je velmi citlivé, drží se stranou, působí nepřístupně. Může za to nejen jeho plachost, ale také obava z toho, že někdo zneužije jeho důvěru. Citlivost je však i jeho silnou stránkou. Je empatický a starostlivý, umí dobře vycítit potřeby ostatních a svým blízkým je vždy připraven pomoci. A pokud je nejhůř, stane se z něj šelma ochotná tvrdě bojovat a dát najevo svou sílu,“ sdělila pro server Super.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.