Celebrity

20. dubna 2022 10:09

Josef Šťastna

Václav Noid Bárta má třetí dceru. Holčička dostala krásné staré jméno

Václav Noid Bárta se připravuje na miminko

Muzikant Václav Noid Bárta (41) přivítal doma třetí dceru. Jeho přítelkyně Eliška Grabcová přivedla na svět dceru, která dostala jméno Anna. Zpěvák má již sedmiletou Terezu a dvouletou Elišku.

Zpěvák Václav Noid Bárta o sobě může tvrdit, že žije v obklopení žen. V manželství s Gabrielou Dvořákovou (33) přišla na svět Tereza, se současnou partnerkou Eliškou Grabcovou vychovává dvouletou Elišku, ke které přibyla malá Anička.

Jméno Anna pochází z hebrejštiny, vykládá se jako „milá“ či „milostiplná“. V roce 2006 podle Českého statistického úřadu šlo o páté nejpopulárnější jméno mezi novorozenci, jeho obliba ale klesá.

Sympatický zpěvák, který dokázal zvládnout boj s alkoholem, se smíchem přiznal, že o chlapečka se asi už snažit nebude, protože je jasné, že umí jen holky.

„Elza potřebuje sourozence, protože když naše větší Terezka odjíždí, tak ona byla vždycky hrozně smutná, tak jsme si řekli, že potřebuje ještě parťáka,“ vysvětlil v minulosti Noid pro magazín Showtime s tím, že jméno pomáhala vybírat Eliška, protože Elza a Anna k sobě prostě patří.

„Milujeme tě, Aničko. Holky jsou v pořádku, taťka bulí,“ napsal na sociální sítě dojatý umělec, který v poslední době po tvůrčí stránce spolupracuje hodně s herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou a hraje v seriálu ZOO.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.